„Nemuno žiedo“ trasoje vyks „winter beaterių“ dienos

Staiga iškritęs pirmasis sniegas gali sukelti ne tik rūpesčių - tuo rūpinasi vienintelė šalyje žiedinių lenktynių trasa. Antradienį VšĮ „Nacionalinis žiedas“ valdomoje „Nemuno žiedo“ lenktynių trasoje Kačerginėje yra kviečiami pašėlti visi automobilių sporto mėgėjai bei vairavimo ekstremaliomis sąlygomis entuziastai.
„Winter beaterių“ diena „Nemuno žiede“
„Winter beaterių“ diena „Nemuno žiede“

Jau trečius metus iš eilės vykstantis renginys yra pakrikštytas „Winter beaterių“ dienomis.

Kaip teigia VšĮ „Nacionalinis žiedas“ vadovas Arūnas Samochinas, tai yra unikali proga saugiai bei legaliai išbandyti savo vairavimo įgūdžius bei techniką uždaroje trasoje. Į šį renginį yra kviečiami visi norintys pasidžiaugti žiemos vairavimo malonumais. Renginio pradžia 18.00 val.: dalyviai galės už 10 eurų mokestį naudotis mūsų trasos teikiamomis paslaugomis 3 valandas.

Viskas, ko reikia norinčiąjam dalyvauti – atvykti į trasą, esančią adresu Nemuno g. 20, Galižėnėlių kaimas, Kauno rajonas, pasirašyti sutartį ir mėgautis žiemos vairavimo malonumais. Aikštelėje bus taikomas „gyvos eilės“ principas, todėl norintiems gali tekti ir palūkuriuoti nedidelėse eilėse.

Organizatoriai primena, kad propaguoti ekstremalų vairavimą bendrojo naudojimo keliuose bei prekybos centrų aikštelėse yra uždrausta. Už tokius veiksmus galima susilaukti ir baudos už KET pažeidimus. Tuo tarpu lenktynių trasoje tai yra leistina. Tokie renginiai „Nemuno žiedo“ trasoje planuojami kiekvieną savaitę, kol tik leis oro sąlygos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius