Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasideda meilės simbolių akcija „Vairuoju blaivus, nes myliu Jus“

Artėjant šv. Valentino dienai startuoja socialinė spalvotų širdučių akcija „Vairuoju blaivus, nes myliu Jus“. Vairuotojai kviečiami papuošti savo automobilius akcijos lipdukais ir taip skatinti atsakingo vairavimo kultūrą. Lipdukai bus nemokamai dalinami vasario 8-14 dienomis visose EMSI ir MILDA degalinėse, o taip pat Europos Parlamento nario Bronio Ropės biuruose visoje Lietuvoje.
"Vairuoju blaivus, nes myliu jus" akcija
"Vairuoju blaivus, nes myliu jus" akcija / Org. nuotr.

Pagrindinę akcijos dieną – vasario 11 d. 11 val. – EMSI degalinėje Vilniuje Laisvės pr. 80 (Pašilaičiai) vyks akcijos pristatymo renginys.

Kaip teigė akcijos globėjas, kultūros mecenatas Ramūnas Karbauskis: „Blaivybė šiandien tampa kultūros ir pagarbos artimam žmogui sinonimu. Padarykime viską, kad per šiuos metus neliktų neblaivių vairuotojų keliuose. Džiugu, kad prie akcijos prisideda degalinių tinklai. Įrodykime, kad Lietuva gali keistis, jei tik to panorės pilietiškai ir patriotiškai nusiteikę žmonės. Blaivybės banga nuo blaivių jaunimo vakarėlių iki masinių festivalių bei krepšinio arenų be alkoholio tampa vyraujančia mada, o ateityje taps norma.“

Akciją vykdoma visose Lietuvos savivaldybėse, joje dalyvauja visuomenės sveikatos biurai, pareigūnai, sveikuoliai, mokyklos, bibliotekos ir kitos organizacijos. Akciją palaiko žinomi visuomenės ir kultūros veikėjai. Internete paskelbtas Andriaus Mamontovo kvietimas prisijungti prie akcijos, akcijos pristatyme vasario 11 d. Šiaulių regione dalyvaus Vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis. Šiuo metu Lietuvoje jau išdalinta daugiau nei 20 tūkstančių lipdukų ir per ateinančią savaitę planuojama išdalinti 50 tūkstančių.

Akcijoje dalyvaujantys vairuotojai bus raginami skelbti savo užklijuotų lipdukų nuotraukas, vaizdo klipus​ „Facebook“ socialiniame tinkle su grotažyme #‎VairuojuBlaivusNesMyliuJus​ ir dalyvauti konkurse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius