Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rugsėjo 2 d. eismo įvykių apžvalga: du žmonės žuvo, tarp sužeistųjų – penkerių vaikas

Antrąją rudens dieną Lietuvos keliuose įvyko 5 eismo įvykiai, kurių metu žuvo 2 žmonės, 6 žmonės buvo sužeisti, tarp sužeistųjų – 5-erių metukų vaikas.
Įvykio vietoje
Asociatyvinė iliustracija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuvos kelių policijos tarnybos atstovai trečiadienį pateikia trumpą apžvalgą apie svarbiausias ir skaudžiausias praėjusios paros eismo nelaimes.

2014-09-02 apie 21 val. 10 min. val. Joniškio r., kelyje Skaistgirys-Jurdaičiai-Jankūnai 7 kilometre įvyko eismo įvykis, kurio metu motociklu DAELIM važiavę 26 ir 21 metų vyrai,  posūkyje nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė motociklo, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį. Eismo įvykio metu abu jauni vyrai žuvo. Vieno iš jų gyvybę medikai dar bandė gelbėti, tačiau nesėkmingai. Šiuo metu vyksta eismo įvykio aplinkybių tyrimas.

Antradienį, 20 val. 30 min. gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Statybininkų prospekte automobilis „VW Golf“, kurį vairavo neblaivus 19-metis,  atsitrenkė į pastato sieną. Vairuotojas, kuriam buvo nustatytas vidutinis girtumas, ir dvi taip pat neblaivios keleivės, 20 ir 21 metų klaipėdietės, buvo pristatyti į ligoninę.

Taip pat vakar vakare, 21 val. 30 min. buvo gautas pranešimas, kad  Klaipėdoje, Naujakiemio gatvėje  automobilis BMW partrenkė vaiką. Vairuotojas nuvažiavo iš įvykio vietos, tačiau buvo sulaikytas. Paaiškėjo, kad tai 52 metų klaipėdietis, kuriam jau buvo atimta teisė vairuoti, o automobilis BMW nebuvo apdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu ir nustatyta tvarka nebuvo atlikta valstybinė techninė apžiūra. 5 metų berniukas dėl sužalojimų buvo pristatytas į Klaipėdos į vaikų ligoninę.

2013 m. rugsėjo 2 d. Lietuvos keliuose įvyko 18 eismo įvykių, kurių metu žuvo 2 žmonės, 45 žmonės buvo sužeisti. Tarp sužeistųjų buvo 6 nepilnamečiai.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia dėmesį, kad prasidėjus naujiesiems mokslo metams gatvėse padaugėjo vaikų, eismas suintensyvėjo. Pareigūnai prašome visų eismo dalyvių saugiai ir atsakingai elgtis kelyje, būti atidžiais ir drausmingais. Ypatingą dėmesį skirkime labiausiai pažeidžiamų eismo dalyvių – vaikų, pėsčiųjų ir dviratininkų saugumui keliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius