Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujieji „Mercedes-Benz“ žvėrys – begalės gerų emocijų ir pliūpsnis adrenalino

„Siemens“ arenos prieigose šį pirmadienį ir antradienį praeiviai stebėjo ne kiekvieną dieną pasitaikantį reginį: šalia esančioje aikštelėje riaumojo ne seni „bimbalai“, kaip tai yra įprasta matyti toje aikštėje, o naujutėlaičiai „Mercedes-Benz“ automobiliai.
Renginio akimirka
Renginio akimirka

Dvi dienas trukusiame renginyje „Star Experience“ apmokyti intruktoriai iš Vokietijos demonstravo naujas saugumo ir koforto pagalbines sistemas ir naujųjų modelių išskirtinumus.

Oficialios „Mercedes-Benz“ automobilių atstovybės „Silberauto“ renginys pritraukė apie 200 vilniečių, miesto svečių ir autožurnalistų, kurie turėjo galimybę, slalomo trasoje, išbandyti „C 450 AMG“, „C 400“, „A 45 AMG“, ir „CLA 45 AMG“ automobilius.

šis „Mercedes-Benz“, 100km/val žymą pasiekia per 4,2 sekundes. Tai yra pasiutusiai greitai!

Pravažiavus kelias dešimtis ratų, šlapioje trasoje, su visais automobiliais, gerų emocijų pasikroviau visai dienai. Riaumojantys varikliai, slystantys automobiliai ir „šaudantys“ išmetimo vamzdžiai šypsenas kėlė ne tik renginio dalyviams, instruktoriams, tačiau ir praeiviams, pravažiuojantiems vairuotojams.

Kai kurie jų bandė neatsilikti nuo skleidžiamo garso ir savo turimais automobiliais zujo ratus aukštomis apsukomis, šalia esančioje gatvėje.

Ypač didelį įspūdį paliko akį traukiantis raudonas „A 45 AMG“. Trasa, palyginti buvo maža, todėl šio automobilio gabaritai ypač gerai pasiteisino, skrendant aštriais posūkiai, šlapia danga.

„Mercedes-Benz A 45 AMG“
„Mercedes-Benz A 45 AMG“

Turbūt daugelis sutiksite, kad pamatę gatvėję A klasės „Mercedes-Benz“ jūs pagalvojate, kad tai kavamalė su „Merso“ ženklu priekyje. Tačiau trečiosios kartos A klasės „Mercedes-Benz“ ne tik atsikratė kavamalės įvaizdžio, o sukūrė tikrą šedevrą.

Šis mažas monstriukas turi didžiulę širdį. Širdis tai variklis, kuris yra, viso labo keturių cilindrų, tačiau išvystantis netgi 355 arklio galias. Šiuo metu, „A 45 AMG“ tituluojamas greičiausiu „Hot-hatch“ klasės automobiliu. Būtent dėl šio variklio, A45 yra vadinamas kiek kitokiu AMG, negu kiti. Jis neturi V8 jėgainės, dėl kurios automobilio vertė šoktų du kartus į viršų.

Šis, raudonas stebuklas, aplenkė kitus automobilius, kurie priskiriami „premium“ klasei. „Audi RS3“ įsibėgėja iki 100km/val per 4,5 sekundės, BMW M135i – 4,6 sekundės, o šis „Mercedes-Benz“, 100km/val žymą pasiekia per 4,2 sekundes. Tai yra pasiutusiai greitai!

Renginio organizatoriai vėliau pakvietė persėsti prie naujųjų „Mercedes-Benz“ krosoverių – „GLE 63 AMG“, „GLE 400 Coupe“, „GLC 250d“, „GLE 350d Coupe“. Šiuos automobilius išbandėme Vilniaus miesto gatvėse.

Turbūt nereikia net klausti, kad didžiausią įspūdį paliko kitas AMG klasės atstovas – „GLE 63“. Riaumojanti V8 jėgainė priverčia atsisukti visus praeivius. Prabanga tviskantis interjeras, o taip pat 5,5 litro darbo tūrio širdutė, išvystanti 577 arklio galias, tikrai nepaliks nė vieno abėjingo.

„Silberauto“ taip pat nepasivargino atvežti ir leisti išbandyti kampuotąjį „geliką“ – visų rimtų „pacanų“ ir nusikalstamo pasaulio veikėjų svajonę – „Mercedes-Benz“ G klasės visureigį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius