Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Halls Winter Rally 2010“: greičio ruožas GR 1-2 Dagris

Tai klasikinis Aukštaitijos regiono greičio ruožas, neatpažįstamai pasikeičiantis žiemos sąlygomis.
Greičio ruožai 1-2
Greičio ruožai 1-2 / winterrally.lt iliustr.

Greičio ruožo pradžia siaura, vėliau sankryžoje kelias staigiai pasuka į kairę, į platų kelią. Po keleto staigesnių ir skirtingo aukščio posūkių trasa priartėja prie Šeduikių ež., kur yra didžiausias tramplinas šiame ralyje. Ši vieta pasižymi klastingu posūkiu trampline. Čia sportininkams svarbu pasirinkti tinkamą atakos kampą bei tinkamą greitį, kitaip, nušokus nuo tramplino, galima „perskristi“ kelią ir neįsipaišyti į sekantį posūkį.
 
Ši vieta vasaros ralių metu nuolat sutraukia minias žiūrovų, o šią žiemą, matyt, tai bus daugiausia žiūrovų sulaukusi vieta, nes čia sportininkai važiuos net 4 kartus. Ši žiūrovų vieta pažymėta trimis žvaigždutėmis, o tai reiškia, kad čia žiūrovų lauks geriausias servisas: ant kalno įsikurs maisto prekybos palapinės, bus kūrenamas didžiulis laužas, čia bus šiukšlių konteineriai ir biotualetai.

Žiūrovų zona A
Staigus kairys posūkis T formos sankryžoje po ilgos tiesiosios 1,9 km nuo starto. Paėjus nuo sankryžos 400 metrų – pakalnė, nuo kurio matosi greitas „pliusinis“ posūkis į dešinę ir į tolį einantys greiti S formos posūkiai. Bus įrengta visa infrastruktūra: maistas, laužas, šiukšliadėžė, biotualetai. Sportininkai per visą ralį čia važiuos 4 kartus.

Žiūrovų zona B
Nuo starto nutolęs 4,3 km yra žymusis tramplinas. Iškart už tramplino, paėję 200-300 m, galėsite pamatyt greitą posūkį į kairę X formos sankryžoje. Sportininkai čia į kairę suks važiuodami GR1 ir GR2, o tiesiai šią sankryžą maksimaliu greičiu kirs važiuodami GR7 ir GR8. Per patį trampliną sportininkai važiuos 4 kartus. Įrengta visa infrastruktūra.

Greičio ruožo ilgis: 6,5 km

GR uždaromas: 6:30

Pirmo a/m startas: 8:30/ 8:43

GR atidaromas: 11:13

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius