-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 11 28

„Renault Twizy“ įelektrins „colette“

Elektra varomas „Renault Twizy“ yra novatoriškas automobilinio meno kūrinys. Dėl vamzdinės važiuoklės ir plastikinio korpuso geriausio mokslinės fantastikos filmo verta transporto priemonė gali būti vadinama NVO – „neatpažintu važiuojančiu objektu“.
„Renault Twizy“ įelektrins „colette“
„Renault Twizy“ įelektrins „colette“ / Gamintojo nuotr.

Vis dėlto „Renault Twizy“ šiandien yra realybė. Ir ar galima šiai dizaino ir nulinės emisijos mobilumo revoliucijai rasti geresnę ambasadorę už „colette“ parduotuvę, žinomą dėl polinkio į „žaismingą minimalizmą“?

Elektra varomas avangardas

Jis atrodo kaip žaislas, važiuoja kaip žaislas, tačiau tai nėra žaislas. „Renault Sport Technologies“ ištobulintas „Twizy“ – nepaprasta transporto priemonė, vienijanti geriausias automobilio ir motociklo savybes. Ji yra judri ir lengva kaip dviratė transporto priemonė, bet gali didžiuotis keturratės transporto priemonės komfortu, praktiškumu ir saugumu. 100 proc. elektra varomas ir visiškai aplinkos neteršiantis „Twizy“ idealiai tinka trumpoms kelionėms mieste.

Įsibėgėjantis kaip 125 kubinių centimetrų darbo tūrio motoroleris, „Twizy“ yra švelnus, mažas lenktyninis automobilis. Jis yra visiškai tylus ir gali būti statomas visaip – netgi statmenai šaligatviui. Saugumo sumetimais automobilyje sumontuotos standartinės apsaugos priemonės: vairuotojo oro pagalvė, keturių taškų saugos diržai priekyje ir trijų taškų saugos diržai gale.

Tiek atviros, tiek pusiau atviros versijos „Twizy“ leis palaikyti ryšį su jus supančiu pasauliu. Su šia transporto priemone pasibaigs beviltiškos degalinės paieškos, nes „Twizy“ galima įkrauti naudojantis paprastu šakutės lizdu automobilio statymo vietoje namie ar viešose stovėjimo aikštelėse. Pilnai įkrauti bateriją, su kuria mieste galima nuvažiuoti pakankamą 115 kilometrų atstumą, užtrunka tik tris su puse valandos.

„colette“ – viena pagrindinių koncepcinių modelių parduotuvė

1997 m. duris atvėrusi „colette“  yra įsikūrusi Saint-Honoré g. 213, Paryžiuje. Septynių šimtų kvadratinių metrų ploto parduotuvė, sukurta iš naujo atrasti mažmeninės prekybos koncepciją, savo verslui pritaikė „stiliusdizainasmenasmaistas“ principą.

Visame pasaulyje mados Meka laikoma „colette“ yra unikalus modernumo bei novatoriškumo derinys. „colette“ pasaulį geriausiai atskleidžia visada dėmesio centre esančios dvi ypatingai išradingos vitrinos ir kas savaitę parduotuvėje keičiami reklaminiai ekranai. Visa tai įkvepia klientus visiems gyvenimo žygiams.

Klientai trijuose parduotuvės aukštuose kviečiami pajusti „colette“ dvasią, kurią atskleidžia begalinis moderniomis technologijomis apdirbto chromo lydinio meno dirbinių ir prabangių papuošalų asortimentas, specializuotos muzikos ir filmų bibliotekos, retų ir išskirtinių knygų bei žurnalų kolekcija, pačių geriausių grožio prekių skyrius, meno galerija, nuostabus prašmatnių mados prekės ženklų asortimentas ir apatiniame aukšte esantis vandens baras (tiems, kurie vaikščiodami po parduotuves mėgsta papietauti).

Elektroninės parduotuvės (www.colette.fr) naujienų skiltyje kasdien pristatomi kruopščiai atrinkti naujausi produktai. Svetainėje galima rasti visas naujienas, informaciją apie renginius, specialius projektus ir tinklaraštį. Interneto svetainės tikslas – sudaryta galimybė virtualiai sekti kasdieninį parduotuvės gyvenimą.

„colette“ parduotuvėje galima rasti naujus ar sunkiai gaunamus produktus iš viso pasaulio, kurių kiekvienas pristato nuolat kintančius stilių ir skonių derinius. Klientai „colette“ laiko aiškią ateities viziją turinčiu susitikimo tašku, išskirtinių riboto tiražo produktų, naujų, aukštos kokybės prekės ženklų iš praeities ir dabarties namais. Visada toks pats, visada kitoks (angl. – „Always the same, Never the same“). Štai kas apibūdina „colette“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius