-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 28

Antradienio horoskopas – balandžio 29 d.

Galima į naują dieną žvelgti kaip į baltą popieriaus lapą, o galima pamėginti perskaityti tam tikras gaires – lyg vandens ženklus.
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Fotolia nuotr.

Avinas Avinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šį rytą vykstantis Saulės užtemimas, sutampantis su Jaunatimi Jaučio ženkle skatins stiprinti jūsų asmeninę vertę. Tai svarbu ne tik kalbant apie jūsų banko sąskaitą, bet ir apie gabumus, kurias jus apdovanojo gamta. Užuot dėl išlikimo po saule kovoję su kuo nors iš savo aplinkos, stiprinkite save grumdamiesi su savo vidiniais demonais.

Jautis Jautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Saulės užtemimas jūsų ženkle primins jums klaidas, kurias jus darote, sukaustydami save klaidingų asmeninių įsitikinimų grandinėmis. Nusimeskite jas. Ieškokite sprendimų, kurie bent iš dalies pajudintų jus iš sąstingio. Keisdami savo požiūrį, sustiprinsite save ir atrasite viduje snaudžiančias jėgas, leidžiančias parodyti pasauliui save kitoje šviesoje.

Dvyniai Dvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Užtemimas žemiškame Jaučio ženkle sustabdys skubančius ir paprašys atlikti ką nors dėl kitų: padovanoti, pamaitinti, priglausti. Ypač svaru padėti tiems, kurie negali padėti sau. Tačiau nesitikėkite, kad jūsų atlikti geri darbai bus pastebėti ir viešai įvertinti. Tai jūsų duoklė praeičiai – grąžinate tai, ko kažkada kažkam pagailėjote, pamiršote atiduoti ir tiesiog neradote jiems laiko.

Vėžys Vėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien vykstantis Saulės užtemimas turi suintriguoti visus, kurie vertina tikrą draugystę. Ieškokite raktų, kurie atvertų jums duris į draugų širdis. Neskubėkite ir neskubinkite įvykių. Jei reikės sugrįžkite ir užtaisykite praeityje paliktas spragas. Nei vienas jūsų atliktas veiksmas neliks nepastebėtas tų, kuriuos vadinate tikrais draugais.

Liūtas Liūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Saulės užtemimas Jaučio ženkle jums žada nei daug, nei mažai – pokyčius profesiniame kelyje. Tačiau niekas neįvyks savaime. Būkite pasirengę keisti savo požiūrį – nusimesti išdidumo rūbą ir nereaguoti į tuos, kurie vieną po kitos jūsų kelyje stato kliūtis. Maži, bet realūs žingsneliai norima kryptimi, pamažu jus atves ten, kur jums reikia būti.

Mergelė Mergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Planuojate atostogas? Rezgate studijų planus? Čia jums į pagalbą atskubės Saulės užtemimas ir Jaunatis Jaučio ženkle. Jau šiandien galite suprasti, kokie dalykai jus traukia, vilioja ir žavi, o kokie – verčia įstrigti kryžkelėje. Keli veiksmai, kuriuos galbūt jau šiandien atliksite, pavyzdžiui, dėl savo išsilavinimo, netrukus jums atvers ne vienerias naujas duris.

Svarstyklės Svarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dėl šiandien vykstančio Saulės užtemimo, jums atsiras priežasčių iš naujo įvertinti ryšius, kurie jus sieja su kitais žmonėmis. Visų pirmą su tais, su kurias jūs esate susieti finansiniais, emociniais ar intymiais saitais. Kad praeities klaidos nedarytų neigiamos įtakos, atsiradus prieštaravimams atnaujinkite derybas, peržiūrėkite sutarties sąlygas ar aptarkite būdus, kaip išvengti galimos trinties.

Skorpionas Skorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors Saulei esant Jaučio ženkle skubėti norisi mažiausiai, raginimas griebti jautį už ragų tiems, kurie nori pagerinti savo partnerius su savo antrąja puse ar dalykiniu partneriu, būtų teisingas. Nesikarščiuokite, nedarykite nieko paskubomis, žvelkite plačiai atmerktomis akimis. Atlikę viską nuosekliai, tikrai žinosite, kurioje stotelėje, kartu ar atskirai, norite išlipti.

Šaulys Šaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Saulės užtemimas Jaučio ženkle skatina jus atlikti tai, kas suteiks jūsų kasdieniam gyvenimui naujų spalvų. Jūs įgysite naujų, galbūt sveikesnių įpročių, atliksite veiksmus, kurie pavers jūsų darbo vietą ypatinga ar padės darbe įgyvendinti tai, kas iki šiol buvo tik nereali svajonė. Nors retkarčiais atrodys, kad einate prieš vėją, jei būsite nuoseklūs – atsilaikysite.

Ožiaragis Ožiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Turite visus ginklus, kurie jums padeda kovoti su šios dienos konkurentais, bet prieš ruošdamiesi kovai įsitikinkite, ar ne smagiau būtų juos nugalėti žaidžiant. Be to, dalis tų, kurie neva jums trukdo išreikšti save, tik parodo, kokie barjerai sustatyti jūsų viduje. Radę juos, rasite kelius, vedančius į jūsų vaikų širdis ir būdus, padedančius save išreikšti kūryboje.

Vandenis Vandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šios dienos rytą įvykstantis Saulės užtemimas Jaučio ženkle primins jums, kaip svarbu stabilizuoti ryšius šeimoje. Jis nurodys, ką galite padaryti, kad jūsų namai ir santykiai šeimoje įgautų daugiau grožio ir harmonijos. Ir jei į jūsų mintis, pokalbius ar veiklą įsiterps prisiminimai, kurie jums trukdo pasirūpinti rytdiena, neišmeskite jų, kol nesuprasite jų prasmės.

Žuvys Žuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien, kai jus aplanko Saulės užtemimas praktiškame Jaučio ženkle, jūs galite rasti žodžių, padedančių jums pereiti į kitą bendravimo lygį. Norėdami, kad žmonės įvertintų jūsų gebėjimą reikšti mintis ir pripažintu jus tobulu klausytoju, atraskite klaidingus iki šiol jums trukdžiusius įpročius. Išmokę praeities pamokas, tapsite žmogumi, kuriuo galima tikėti ir pasitikėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius