-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 02

Antradienio horoskopas – gruodžio 2 d.

Labas rytas! Spaudžia šaltukas? Kviečiame sušilti su Ji24.lt astrologinėmis prognozėmis.
Žiemiški šermukšniai
Žiemiški šermukšniai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jums prieš akis patiektas tobulas meniu: galvoje kužda aibė kūrybiškų minčių, o iš toli atskuba jus palaikančių komanda. Tačiau ar tuo pasinaudosite – jau priklauso ne nuo ko kito, o tik nuo jūsų. Viena bėda, kad jūs galite nenorėti nieko daryti, nes juk ir taip gerai! O kita – ką lengvai gausite, tą taip pat lengvai išbarstysite. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dienos taisyklės paprastos: išlikite aktyvūs ne išoriškai, o viduje. Užuot skubėję atkreipti į save dėmesį bei užimti lyderiaujančią poziciją išoriniame pasaulyje, sutelkite dėmesį į savo vidinius poreikius ir privatų gyvenimą. Tokiu būdu dieną lengvai spręsis bendrų finansų problemos, o vakare pavyks sutelkti namiškius  bendriems darbams. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien būsite nepralenkiami, kai reikės nutiesti tiltus, siejančius jus su kolektyvo nariais, draugais, bendraminčiais ar bendražygiais. O kuo gausesnės jų gretos ir kuo geriau pavyksta juos sutelkti – tuo stipresni jaučiatės. Kontaktų gausa ir dėmesys, kurį pavyksta gauti iš priešingos lyties atstovų, yra neišvengiama dienos dalis. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Darbas ir profesiniai tikslai šiandien iš jūsų galvos išgins visas kitas mintis. Darbo vietoje smagu, kolegos šypsosi ir noriai talkina, o už darbą jums žadamas dosnus atlygis. Kai visos aplinkybės yra tokios, kokių net nesapnavote, kam galvoti apie ką nors kita? Tiesa, pažadai šiandien dosniai dalinami, o matyti, kas jų viduje – sunku. 

Taip pat skaitykite: Kaip taisyklingai tepti naktinį paakių kremą, kad ryte išvengtumėte paburkimo?

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Visai nesvarbu, ar šiandien dedate pastangas, ar ne – vis tiek viskas pavyksta. O tai, prie ko prisiliečiate – įgauna norimą pavidalą: randate kūrybiškus sprendimus, žavite mylimus žmones, pavyksta susitarti su vaikais. Tačiau nuo jausmo, kad mosuojate burtų lazdele, neapsvaikite ir kiekvienam gautam stebuklui suraskite tinkamą vietą. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien lengva pasiekti sėkmės, bet taip pat lengva suprasti, kad nemokate įvertinti to, ką gaunate, ar net gaunate ne tai, ko jums reikia. O jei norite kažkur kitur patekti – turite rasti raktus, kurie, be abejo, palėpti nuo jūsų. Tai pavyks, nugalėjus savo silpnybes, kažkuo geru pasidalinus su kitais ir kam nors suteikus vilties. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jums bus gera bendrauti: pavyks būti gerais pašnekovais ir dar geresniais klausytojais. Tačiau į tuos, kurie paprastai stovi kitoje barikadų pusėje, žiūrėkite kaip į savo sąjungininkus ir, užuot bandę jiems ką nors įrodyti, panaudokite jų pateiktą informaciją. O vakare draugai ilgai nesvarstydami dalins pažadus, tačiau apie jų išpildymą visi pagalvos vėliau. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pasirūpinę mažais dalykais darbe ar buityje, šiandien matysite, kaip iš jų lyg iš dėlionės detalių susidėlioja didelis paveikslas. Dieną šią taisyklę patvirtins nedidelės dovanėlės ar atlygis, o vakarop – įvertinimas tų, kurie užima aukštesnę poziciją. Ką turėtumėte daryti jūs? Nesiliauti dėlioti ryte pradėtos mažų, bet svarbių rūpestėlių dėlionės. 

Taip pat skaitykite: Kavalieriai, nuo kurių reikia bėgti

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien galite rinkis: visą dieną žavėti kitus, džiaugtis dienos malonumais, pasidairyti jų kur nors tolėliau ar sugalvoti ką nors ekstremalaus. Kai visos alternatyvos jums pasiekiamos ranka, sunku apsispręsti, kas svarbiau, kas verta dėmesio ir, galų gale, kaip tobulai viska suderinti. Jei jums tai pavyktų, iš dienos pasisemtumėte tobulų įspūdžių. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeimos narių poreikiai ir namų rūpestėliai įkyriai lįs į pirmąjį planą, bandydami nustumti visa kita. Ir tam visai nesipriešinsite. Visų pirma, dėl to, kad tik namai suteiks jums šiandien trokštamą saugumą. Antra, norėsite nuo kitų nuslėpti tai, kas jums svarbiausia ir dėl to mieliau duosite nei imsite. Trečia, dalindamiesi suprasite, kad atgalios grįžta daugiau nei atiduota. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būsite skubinami taip, lyg viską suspėti būtų mirties ar išlikimo reikalas. Net nepajusite, kad ir patys skubinate kitus ir neduodate jiems ramybės, užversdami juos didžiuliu informacijos srautu. Laimei, dėl to jums bus padėkota. Dieną kolegų, kurie jums bus draugiški, o vakarop antrosios pusės, kuri ne tik negailės jums dėmesio, bet ir paprašys jūsiškio.   

Taip pat skaitykite: Erotinių filmų mitai, kuriais tiki vyrai

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kovos dvasią, kuri šiandien nevalingai jus užvaldys, skirkite savo materialiniam pagrindui stiprinti ir gabumams išreikšti. Juo labiau, kad ir sąlygos tam tobulos. Be to, jas galite ir patys kurti, ir jomis naudotis. Dieną kažką malonaus jums pasiūlys aukštesnes pareigas užimanti moteris, o vakare optimizmas užplūs kaskart, apsidairius po kasdienybę. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius