Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 09

Antradienio horoskopas – gruodžio 9 d.

Labas rytas! Susipažinkite su astrologinėmis prognozėmis. Laisvos, skanios ir jaukios dienos!
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Namuose šiandien jūsų reikės labiausiai. Ir net negalėdami savo laiko skirti šeimos nariams, visą dieną žinosite, kad dalį savo širdies ar minčių esate palikę su jais. Todėl jei darbui trukdys naminiai rūpestėliai, prioritetu rinkitės juos. Tiesa, žinia iš užsienio ar pakalbis su užsienyje gyvenančiu asmeniu, jums bus reikšmingas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Svarbu nepamiršti, kad jausmai ir gebėjimas juos išreikšti šiandien daug svarbiau nei noras kuo daugiau suspėti. Sėkmingai derindami poreikį bendrauti su būtinybe būti atidiems ir rūpestingiems, atliksite svarbiausią dienos misiją. Be to, vykdydami kasdienius įsipareigojimus, išklausykite partnerių patarimą ar įtraukite juos į savo veiklą.

Taip pat skaitykite: Efektyvios priemonės, kad blakstienos būtų ilgos ir tankios

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Darysite viską, kad pagrindas, ant kurio kai ką ketinate statyti, būtų ne tik tvirtas, bet  ir harmoningai derantis su visais kitaip komponentais. Niekis, jei dėl to nepavyks žaismingai ir lengvabūdiškai įvykdyti kai kurių sumanymu. Dienos susitikimai gali atverti jums akis, pažadinti jūsų kūrybiškumą ir sutelkti žvilgsnį į ateitį. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jūsų gerosios savybės, tokios kaip vidinė šiluma, jautrumas ir rūpestis kitais, turės palankias sąlygas atsiskleisti. Žinoma, jei tuo nepiktnaudžiausite ir savo emocijų gausa visko nesugadinsite. Žinios, kurias išgirsite darbe ar užduotys, kurias ten įvykdysite, suteiks šansą pakelti jūsų šeimyninį gyvenimą vienu laipteliu aukščiau. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Palikę savo komforto zoną, rinkitės stebėtojo poziciją. Pamiršę savus poreikius ir pasirūpinę kitais, manysite, kad padarėte viską ir dar daugiau. Verčiau dar kartelį paieškokite priežasčių ir būdų kitiems palepinti. O kūrybiškų sprendimų, vaikų ar romantiškų patirčių dėka, praplėsite savo pažįstamų ratą ar ko nors išmoksite. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Mokėsite pasirūpinti savo draugais ir kolegomis, o jie tai vertins. Tačiau atlikdami savo užduotis grupėje ar jas deleguodami, būsite jautrūs ne tik kitų poreikiams, bet ir saviems. Kad emocionaliai reaguodami į aplinką visko nesugadintumėte, labiau susitelkite į kitus, o ne į save. O gal dar pavyktų namiškių pasiūlymus paversti nauda visiems jums? 

Taip pat skaitykite: Karščiausi dalykai, kuriuos verta pasakyti sekso metu

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jums šiandien lengvų pergalių nei norisi, nei reikia. Tačiau turite žinoti, kad ginklai neįprasti: švelnumas, atidumas ir rūpestis. Vieno jų pagalba įveikę savo viršukalnes, pasistūmėsite į priekį. Pažintis, susitikimas ar žinia, didins jūsų asmenybės galimybes, jei, žinoma, nelauksite, kol viskas bus jums patiekta ar net sukramtyta. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Radę bent vieną papildomą būdą įsitvirtini ar atsiskleisti, šiandien grąžinsite kažkokią jums trukdančią praeities skolą sau ar kažkam kitam. Visa kita bus paprasta, ypač jei rasite sau patinkančią ir tinkančią vietą šios dienos emocijų vandenyne. O gal net parodysite kitiems, kaip galima į visa tai pažvelgti iš šalies ar iš tolimesnės perspektyvos?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei šiandien turėsite kai ką palikti už nugaros – nesikrimskite. Tai išties maži nereikšmingi dalykai, kurie jums labiau trukdo, nei padeda. Verčiau susitelkite į tai, ką gaunate iš kitų. Be to, dar jūsų asmeninės įžvalgos ar patirtis gali tapti reikšmingu indėlių į jūsų grupės, kolektyvo ar kokios nors draugijos sėkmingą veiklą. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tikėdamiesi sėkmingos dienos, nevenkite klausytis savo partnerių: ką jie šneka, ką pataria, ko tikisi ir kaip elgiasi. Nueitumėte dar toliau jų patarimų dėka išlavindami naujas savybes, užuot remdamiesi tik racionaliu protu. O atskleidę sau kelias paslaptis, kurias slepiate net nuo savęs, pasistūmėsite profesiniame kelyje. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien kasdienybėje rasite daug malonių dalykų, su kuriais ne visada žinosite kaip elgtis. Kaip derinti darbą, savo savijautą ir aplinkinių poreikius, patars jūsų bendradarbiai. O jums teliks tapti nuoširdžiais ir rūpestingais kolegomis bei įvairiausių užduočių vykdytojais. Sėkmingai atlikti kolektyviniai sumanymai atvers jums platesnius horizontus. 

Taip pat skaitykite: Vyrai, su kuriais geriau neiti į lovą

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būkite kūrybiški ir spinduliuokite aplink save šilumą, kurios visiems, mažiems ir dideliems, šiandien labiausiai reikia. Ir nebijokite iššvaistyti to, kas slepiasi jūsų viduje – kuo daugiau pasklis, tuo daugiau netrukus bus sugrąžinta. O viena ar kelios profesinės pergalės bus slenksčiu, už kurio slėpsis naujos, dar neregėtos patirtys. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius