Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 06

Astrologė Palmira Kelertienė: pavasario lygiadienį prasideda Voverės metai, kokie jie bus?

Norint įkvėpti, reikia iškvėpti. Gilusis Zodiako iškvėpimas kaip tik ir įvyksta kovą, kai baigiasi Žuvų ženklas. O per pavasario lygiadienį, kaip prasideda Avinas, Zodiakas įkvepia!
Palmira Kelertienė
Palmira Kelertienė / „Scanpix“ nuotr.

Kovą mokysimės tinkamai iškvėpti ir įkvėpti, užsimerkti ir atsimerkti, išardyti ir pradėti statyti, paleisti ir paimti, atleisti ir padovanoti ateitį, užmiršti ir išplėsti perspektyvą.

Be to, šiais metais per pavasario lygiadienį prasideda ir Voverės metai. Pavasario lygiadienio šventimas – sena, priešistorinius laikus siekianti arijų tradicija. Senovės Persijoje pavasario lygiadienis tapo oficiali religinė zoroastriečių šventė Achemenidų imperijoje.

Per šį pavasario lygiadienį prasidės metai, siejami su voverės totemu. Tai Daenos metai. Daena zoroastiečiams reiškė tikėjimą ir sąžinę. Ši dievybė atitiko žmogaus vidinį pasaulį. Voverės metai patikrins mūsų tikėjimą, sąžiningumą, padorumą. Tad atsiskleis ne vieno tikrasis veidas: jei kaukė ir nenukris, ji taps akivaizdi. Vien įvaizdžio nepakaks, kad žmonės jumis patikėtų.

Blogiausia, kas gali nutikti Voverės metais, – tai rutiniškumas. Voverė rate – šiųmetė problema. Tie, kas kartosis, neieškos naujų kelių, sprendimų, individualaus savo kelio, papuls tikrai į užburtą pasikartojimų ratą, patirs pralaimėjimą.

Voverei būdinga atradinėti naujus pasaulius ir erdves: ji smalsi, judri, bet kartu ir konservatyvi, moka išsaugoti turimus rezultatus, dėl to kartais pradeda kartotis, atsiduria uždarame rate. Gimusieji Voverės metais yra itin sumanūs, apdovanoti aukštu intelektu, gerbia tėvus, senelius, gilinasi į giminės šaknis, dažniausiai puikiai žino giminės medį.

Voverės metų simbolinis ir jėgos daiktas bus veidrodis. Ženklai, susiję su juo, kaip ir burtai, bus itin reikšmingi, bet ir pavojingesni. Jei neturite įgūdžių, maginėmis apeigomis, kurioms reikalingas veidrodis, verčiau nerizikuokite. Tiesa, pasikabinti veidrodinį papuošalą, kaip apsaugą Voverės metais, rekomenduojama. Sapnai, kuriuose matysite savo atspindį veidrodyje, taip pat bylos apie realią jūsų sielos būklę. Gerai, jeigu atspindys bus gražus. Bet jeigu į jus iš veidrodžio pažvelgs senas, raukšlėtas veidas – tai ženklas, kad esate klaidingame kelyje, jūsų sąžinė gerokai prislėgta.

Svarbu pabrėžti, kad Voverės metais apsaugai itin veiksmingas bus pats voverės atvaizdas, tad naudinga būtų nešioti ir pakabukus, ir įvairius aksesuarus, skareles, rankines ir t.t., su voverės atvaizdu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius