Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 14

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Sausio 14 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Sieksite teisingumo, tačiau pasaulio žmonės skubės savais keliais ir per daug nesirūpins jūsų spinduliavimu. Norėsis pabėgti, tik neaišku, nuo ko ir kur. Tiesiog kultūringai elkitės ir to užteks.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Šaltu protu viską apskaičiuojate, tad aplinkiniams net liūdna darosi dėl jūsų sprendimų. Stenkitės bent paruošti pietus ir taip vieną kitą sušildyti. Juk norisi priartėti prie karališkos žvaigždės.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Trokšite rasti lobį, tačiau jis visuomet šalia. Tiesiog įvertinkite galimybes, džiaukitės gera sveikata. Nejaugi dar jums maža? Gerbkite ir mylėkite save ir aplinkinius.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Neužmirškite aistros gyventi, kurti ir būti matomam. Net jei nesilaikote darbotvarkės, dabar būtina padarykite tai, kas suteikia sotumo. O visos pareigos, ko gero, niekad nesibaigs. Tegul jomis pasirūpina kiti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Vienatvė ir aplinka jus alins. Jei pasiduosite šalčiui ir alkiui, taip ir vaikščiosite jausdami vidinį drebulį. Juk puikiai žinote, kad vidinė jėga, pasitikėjimas savimi ir noras išlikti elegantiškam gali kalnus nuversti. Imkitės iniciatyvos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Atskleiskite savo literatūrinius gabumus. Nesvarbu, kad jūsų sumanymai gali būti nerealūs, svarbu tikėti, jog pasirinktas kelias yra geriausias. Gali trūkti aktyvumo. Visų dienos darbų imkitės su dideliu džiaugsmu. Susitvarkykite drabužius. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Pasistenkite kontroliuoti savo išsiblaškymą. Naudokitės gabumais. Stebėkite, kaip šią dieną jūsų gyvenime pasireikš įvairūs trikampiai. Jei kas nors ims priekaištauti dėl tvarkos, paprašykite nešmeižti, nes tvyrantis chaosas jums padeda susikaupti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Visus savo trūkumus stengsitės pridengti dar didesniais šalia esančiųjų trūkumais. Jei jums sakys: „Blogai padarei ....“, greitai atšausite, kad tas ar anas dar blogiau pasielgė.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jei nesate juvelyras, tuomet kuo daugiau reikalų turėkite su jais. Norėsis užimti kažkieno vietą. Verčiau nereikalaukite iliuzinio teisingumo ir kantriai dirbkite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Jei jausitės vienišas ar apleistas, nieko tokio, svarbiausia – būkite sveikas ir sotus. Nepavydėtina šiuo metu Ožiaragių situacija: ir Juodasis Mėnulis Ožiaragio ženkle, ir įvairūs aplinkybės nuolat kiš koją. Jei kas nors ką nors iš jūsų nori atimti – atiduokite geruoju. Tiesiog paliūdėkite ir nieko negąsdinkite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Nieko neskriauskite. Negi rimtai manote, kad jūsų impulsyvumas kam nors reikalingas? Nevarginkite aplinkinių netikėtomis mintimis. Apgalvokite kiekvieną pasiūlymą, prašymą ir atsakymą. Pasipuoškite skrybėle.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Tai diena, kai į paviršių gali išplaukti užslėpti talentai ir stebuklingas gebėjimas tarpininkauti. Nebijokite jaustis vargšai, nes greitai turite viską, ko troškote.

Astrologės patarimus trečiadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius