-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 19

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Sausio 19 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Kažkodėl liūdėsite ir gailėsite savęs. Tikėtina, kad pabusite ryte su sapno šleifu, kurį pasakosite, bandysite išsiaiškinti reikšmę, bet galiausiai visiems nusibosite savo kalbomis. Didelė tikimybė, kad pasirašysite nenaudingą kontraktą ir ieškosite kaltųjų.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jautriai reaguosite į pastabas, perspėjimus. Viską priimsite asmeniškai. Jei išgirsite kritikos savo atžvilgiu ir tuo metu būsite alkanas, tikrai ne kaip pasijusite. Kuo daugiau laiko ir dėmesio skirkite gyvenimo partneriui.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Šį pirmadienį svarbiausia sveikata ir darbas. Jei suklebekščiuos vienas iš šių punktų, vargiai išlaikysite pusiausvyrą. Todėl gerai išsimiegokite, skaniai ir sočiai pavalgykite, tinkamai apsirenkite ir dirbkite.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Ką galite – tą darote. Jei aplinkiniai jūsų nesupranta, nekreipkite dėmesio. Eikite į priekį ir viskas bus gerai. Jei norite ir turite laiko, namuose surenkite varškės pyrago šventę.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Laikas prisiminti susikaupusius buities reikalus. Jei neturite ką veikti, minkite takelį drabužių valyklos link, tvarkykite aplinką. Liūto ženklo vyrams šį vakarą tinka praleisti pasyviai gulint ir mąstant apie galimybes, o Liūto ženklo moterims tvarkytis.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Dienos susitikimai ypač įaudrins. Kažkas patiks, kažkas ne, bet į viską reaguosite žodžiais ir komentarais. Per pasiplepėjimus telefonu gali likti visas kalnas nenuveiktų darbų.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Intensyviai skaičiuokite finansus. Galite sulaukti papildomo pelno. Viskas gerai, tik būkite sotūs ir pamaitinkite visus, esančius šalia. Vakare ims kamuoti įvairios aistros, keistos mintys.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Jausitės pilni emocinių impulsų. Jautriai reaguosite į liaupses ir kitokius dėmesio ženklus. Norėsis permainų: ir asmeniniame gyvenime, ir drabužių spintoje, ir namų erdvėje. Bet pirmiausia – dirbkite.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Nesistebėkite, jei draugams prireiks ypatingos pagalbos ar dėmesio. Juk ne visiems taip palengvėjo, kaip jums. Pasistenkite išklausyti ir nudžiuginti bent vieną, kuriam šią dieną baugu, šalta ir nejauku. Gali būti, kad daug ko nesuprasite.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Nieko nuostabaus, jei grius sumanymai ir planai. Kartais per daug norite, bet patys nesuprantate. Netinkama diena daryti išvadas. Jei nepritars net vienminčiai, ramiai pavalgykite ir pasistenkite pagalvoti.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Tinkama diena pasidairyti, kaip daryti karjerą. Jei jaučiate skaudulį ar nerimą, pasikalbėkite su kolegomis. Vakare apims nuovargis, tačiau dienos rezultato niekaip neįžvelgsite.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Puikiai suprantate, ką reikėtų daryti, kad gyvenimas taptų gražus. Tik žodžių trūksta. Per daug nesijaudindami atlikite savo darbus, susitvarkykite bent vieną drabužių spintos lentyną, pasiklausykite geros muzikos ir pasimėgaukite patiekalais iš varškės.

Astrologės patarimus pirmadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius