Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 23

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Sausio 23 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Tikėtina, kad išduosite savas paslaptis ar slepiamus įpročius. Jei turite kokių nors slaptų pajamų šaltinių, jie irgi bus atkapstyti. Pasistenkite niekuo nenusivilti, nes įsisenėjusią problemą galite išspręsti visai atsitiktinai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Bičiuliai gali pridaryti problemų. Bet ne todėl, kad yra blogi draugai, paprasčiausiai naudodamiesi jūsų galimybėmis, ryšiais norės išspręsti savas problemas. Svarbiausia, kad už jus niekur nepasirašytų ir jūsų vardu nedalytų pažadų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Tikėkitės netikėtumų, susijusių su karjera. Dienos reikalus painios moterys ir pinigai. Gali pasikeisti darbo vadovas, o jūs sulauksite netikėtų pagyrų ir įvertinimo. Puiki diena reklamuoti savo paslaugas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Nuo šios dienos gali prasidėti malonių netikėtumų virtinė. Tinkamas laikas susipažinti su kitų šalių žmonėmis, užmegzti romanišką draugystę. Galite sulaukti dosnaus pasiūlymo bendradarbiauti su užsienio bendrove.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Saugokitės nelaimingų atsitikimų ir nuostolių. Nesinaudokite netvarkingais elektros prietaisais ar jungikliais. Nesinešiokite su svetimų pinigų, nes jie gali tiesiog nuplaukti. Tik labai mylimi šio ženklo atstovai gali sulaukti pinigų lietaus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Raskite laisvą minutę ir viską apmąstysite, ryžkitės dideliems sprendimams. Partneris gali labai nustebinti, apdovanoti ar pasiūlyti naujų pajamų šaltinį. Pats metas reklamuoti save.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Netikėtos situacijos gali priversti jaudintis. Gali priblokšti darbo krūvis ir padidėjęs atlyginimas. Tiesa, vietoj žodelio „ir“ gali būti „arba“. Veikiausiai kankins sąžinės priekaištai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Per dieną jausite emocinį nestabilumą. Erzins aplink besikuičiančių kalbos, šnaresys. Akimirką galite pamanyti, kad per kojas nubėgo pelė. Kas ten žino, gal jūsų laivas skęsta.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Labiausiai seksis tiems šio ženklo atstovams, kurie nuvargę nuo pradėto ir nebaigto namų remonto. Nusišypsos finansinė sėkmė. Norėsis permainų namuose.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Netikėtų naujienų diena. Greičiausiai daug kur vėluosite. Bet ne šiaip į troleibusą ar į darbą, o į traukinį ar lėktuvą. Galimi ginčai su padavėjais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Gali būti pasiūlytas dosnus honoraras, tačiau ir darbas laukia titaniškas. Šį penktadienį galite įsigyti daiktą, kurio jau seniai geidžiate.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Daug jaudinsitės, judėsite. Aplinkui gali migruoti daug įsiaudrinusių žmonių: vieni reikš emocijas, kiti kalbės. O jūs dirbsite savo darbus ir pelnysite visuotinę pagarbą. Tikėtina, kad pakilsite socialiniu laipteliu.

Astrologės patarimus penktadieniui skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius