Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 10

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Kovo 11 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Nuo pat ryto naudokitės savo originalumu, entuziazmu ir kūrybingu požiūriu į gyvenimą. Jau vien dėl to, kad tokie esate, ir dėl to, jog šalia esantiems labai reikia jūsų energijos kibirkštėlės. Tinkamas metas pirkti.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Nuo pat ryto parodykite, kaip protingai ir kantriai sugebate įrodyti savo teisumą. Tinkama diena teikti dovanas, kurios džiugins ir tuos, kam skirtos, ir jus pačius.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Nuo pat ryto stenkitės, kad neliktų vietos nei nuoboduliui, nei stingdančiam pavydui. Naudokitės savo rūpestingumu, supratingumu ir stebuklingu mokėjimu būti laimingam. Mūvėkite kuo daugiau žiedų.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Nuo pat ryto lavinkite atmintį. Nereikškite nepasitenkinimo savimi, visomis jėgomis stenkitės atsklesiti šiek tiek užslėptas lyderio savybes. Šiandien nevairuokite automobilio.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Nuo pat ryto pamirškite valdingumą, užsispyrimą. Pats laikas pasinaudoti intelektu, humoro jausmu ir sveika logika. Apmąstykite, kur nuvedė vaizduotė. Tinkamas metas imtis odos valymo procedūrų.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Nuo pat ryto pasitikėkite savimi, bendraukite, bet būkite taktiškas. Viso to pakanka, kad pasijustumėte laimingas ir prisitaikytumėte prie dienos siūlomų aplinkybių.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Nuo pat ryto pasikliaukite savo gerumu ir protu. Svarbiausia – negailėkite sąvęs. Pranešiokite naujus drabužius, nebijokite jais pasipuikuoti. Labiausiai tiks sausų šiaudų geltonumo arba raudoni drabužiai.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Nuo pat ryto aplinkinius džiuginkite jausmingumu, greita reakcija ir optimizmu. Vaišinkitės ir aplinkinius džiuginkite skaniais džiovintais vaisiais, varške ar duona su įvairiais priedais.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Nuo pat ryto leiskite pasauliui žavėtis jūsų rūpestingumu, sugebėjimu išsikovoti populiarumą ir asmeniniu magnetizmu. Gal kam nors net baisoka dėl jūsų ugningo požiūrio į gyvenimą. Jei namuose suges kokios nors durys, vadinasi, bus iššifruoti visi jūsų sumąstymai.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Nuo pat ryto džiaukitės namais. Pasistenkite šią dieną valgyti prie gausiai skaniais patiekalais apkrauto stalo. Jei niekas nepasistengs dėl jūsų to padaryti, imkitės iniciatyvos.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Nuo pat ryto leiskite sau ir aplinkiniams pailsėti nuo jūsų per didelio susirūpinimo materialiais dalykais. Būkite dosnūs ir atviri šeimos nariams bei draugams. Susitvarkykite rankinę ar piniginę.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Nuo pat ryto būsite kūrybingi ir įžvalgūs. Susitvarkykite ar bent patikrinkite namų spynas. Pasistenkite nevalgyti kopūstų, svogūnų ir kiaušinių. Puoštis tinka aksesuarais su chalcedonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius