Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 30

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Kovo 31 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Jei per daug skubėsite, veikiausiai pridarysite tokių sprendimų, kad teks ilgai atsiprašinėti, o ir tai ne kažin ką gelbės. Šiandien aplinkinius džiuginkite gerais darbais ir nereikalaukite atlygio.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Ypač mėgstate skaičiuoti pinigus. Šį antradienį teks skaičiuoti gavus, bet tuo pat metu traukti nuo kitų slepiamus pinigėlius. Sumokėkite mokesčius, grąžinkite skolas.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jei netingėsite ir imsite aiškintis santykius, veikiausiai kils didelis triukšmas, išeikvosite energiją ir susigadinsite nuotaiką. Saugokitės nuodingų skysčių, stiprių kvapų ir intensyviai garuojančių valiklių ar baliklių. Neužsigaukite pilvo.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Nekreipkite dėmesio į aplinkinių vaidus. Juk jums nebūtina lįsti į santykių aiškinimosi peripetijas. Nesugadinkite savų santykių su draugais, nekilkite į orą ir negerkite gėrimų, pripildytų angliarūgštės.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Kažkas labai stengsis griauti jūsų planus, šaipytis iš jūsų sumanymų. Jei neturite ką veikti, galite pykti ir pyktis. Jei koks nors draugas sakys, kad nori plaukti ir išplaukti, sulaikykite ir neleiskite.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Tikri skandalistai vaikščios po jūsų darbą ir kels erzelį. Jei rimtai dirbti nepavyks, tiesiog pasijuokite iš šių kvailų situacijų. Tiesiog į viską žiūrėkite su humoru ir neleiskite savęs skriausti. Tinkama diena tartis dėl konkrečių dalykų ir tiksliai įvardijamų pinigų sumų.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Laikykitės saugaus elgesio taisyklių. Būtų geriau, jei netrauktumėte į keliones oru ar vandeniu. Valgykite tik gerai pažįstamą maistą, ypač tinka saulėgrąžos, riešutai, riešutų sviestas, chalva.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Visiems diena ir sunkoka, ir aštroka, o jums tik duok – lyg koks saldainiukas. Tačiau pasidavę emocijoms ir nesitvardydami, būsite labai juokingi. Nors jums atrodys, kad visiems turi būti baisu. Juokas juokais, bet ir mažiausia pašaipėlė gali sukelti įniršį.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Nesuprasite, ko nori partneriai. Gali tik bambėti, bet gali ir audringai puldinėti, net rankomis panosėje mosikuoti. Nesistebėkite, jei išgirsite, kaip kaimynai daužo indus. Būkite atsargūs su degiais skysčiais ir ugnį įskeliančiais įrankiais. Nepalikite be priežiūros dokumentų ar svarbių asmeninių daiktų.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Blogai jausitės užterštoje ar prirūkytoje patalpoje. O jei dar arti pasipainios koks nors nevala, tai ir supykinti gali. Tik nieko negąsdinkite, kad išeisite iš darbo. Per visą dieną kankins nuotaikų kaita. Saugokitės traumų. Nuotaiką puikiai pakels bandelė su varške.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Jei nekontroliuosite savęs, sunkiai sutarsite su vaikais, nesugebėsite išsiaiškinti santykių. Nesusigundykite azartiniais lošimais. Pasistenkite šią dieną nevilkėti niūrių spalvų drabužių.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Atsargiai elkitės virtuvėje, saugokite pirštus pjaustydami aštriu peiliu. Netinkama diena kranams, vamzdynams remontuoti, pirkti ar montuoti. Kepkite blynus ir pyragus. Jei per daug kalbėsite, gali užpulti sausas kosulys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius