Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 02

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Balandžio 3 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Greitai orientuositės aplinkoje ir ypač – svetimose situacijose. Iš jūsų šį penktadienį bus galima išgirsti ne patarimų, o tiesiog lobių. Tinkama diena mąstyti apie savo sumanymus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Jei nesinorės, tai ir neverskite savęs vien dėl mandagumo bendrauti ar atsakinėti į kvailus klausimus. Padarykite bent vieną darbą, kuriam reikia susikaupimo. Pasistenkite būti švelnūs.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Džiaukitės, jei ryte prabudęs prisiminsite, kad sapnavote pieną, nes tai sėkmę žadantis ženklas. Tikėtina, kad šią dieną prisiminsite senus įvykius, neištesėtus pažadus, kurie ims graužti. Trauks slapti pasimatymai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Visos šios dienos mintys – lyg strėlės, nutaikytos į konkrečius tikslus. Lengvai spręsite tiksliai suformuluotas problemas. Ilgai kaupta informacija duos naudos. Paskanaukite juodos duonos su medumi ir pienu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Galite sulaukti įdomių užsieniečių, kurie darbo klausimais turės pasiūlymų arba pagrįstų pretenzijų. Šį penktadienį tinka pradėti mokytis užsienio kalbos. Pasistenkite nieko neįžeisti nei mintimis, nei žodžiais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Gali būti, kad aplinkiniai tikrins jūsų kantrybę. Tik nepulkite dėl nieko aiškintis, gintis ar aktyviai įrodinėti savo tiesų. Ir dabar nutylėkite tai, ką nutylėdavote iki šiol.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Tinkama diena bendrauti su intelektualais. Tik pasidžiaukite, jei teks duoti interviu spaudai. Ramiai pasivaikščiokite su partneriu. Jei reikia, drąsiai kreipkitės į juristą – jis ypač aiškiai išdėstys jūsų galimybes. Bent vieną kartą per dieną suvalgykite pieniškos košės.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Visą dieną galvosite apie darbą ir savo sveikatą. Gali šiek tiek varginti nesibaigiantys pokalbiai darbo temomis, tarnybinės užduotys ir dalykinių laiškų srautas. Tik nebūkite alkanas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Nueikite į teatrą, parodos atidarymą ar kviestinį autorinį vakarą. Tiesiog būtina jaustis puošniam. Bet kokios aplinkinių pagyros suteiks energijos ir gražių minčių. Džiaukitės, jei šią dieną teks tikrinti ar nagrinėti kokias nors schemas, lenteles, grafikus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Tikėkitės intelektualaus aktyvumo namuose arba susijusio su šeimos nariais. Laiškai, svečiai, nesibaigiantys telefono skambučiai arba nuvargins, arba privers pasijausti labai svarbiu. Lieka į namus parsinešti nebaigtų darbų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Šį penktadienį prisiminkite istorinį pasakojimą apie Pandorą. Kas atsitiko per smalsumą? Šią dieną ir jūs galite vien dėl tuščio smalsumo kišti nosį ten, kur nereikia. Nesistebėkite, jei tapsite nepageidaujamas savame kolektyve ar draugų būryje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Jausite, kad šį penktadienį pilna galva minčių apie pinigus. Nusipirkite papuošalą ar paveikslą. Jei turite galimybę, pasirūpinkite gausiomis šaldytuvo atsargomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius