Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 03

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Balandžio 4 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Šį šeštadienį ieškokite lentynos, ant kurios ilsisi sėkmė, visuomenės palaikymas ir įvertinimas. Juokas juokais, bet gerai apmąstę iš tikrųjų galite rasti idėją, kurią verta čia ir dabar įgyvendinti.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Pasėdėkite bent valandėlę sotus, atsipūtęs ir pajusite, kaip kyla noras daugiau žinoti, būti labiau vertinamam ir dirbti geriau mokamą darbą. Tik nekilnokite per sunkių ryšulių ar svarmenų. Gerkite kuo daugiau sulčių.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Gali būti, kad norėsite susitvarkyti archyvus. Net pats stebėsitės, iš kur tiek daug visko. Tikėtina, kad suvoksite, iš kur painiava tarp labai svarbių užrašų, knygų ir senų popierių.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Bandykite, tikrinkite, eksperimentuokite. Aišku, ne su savimi. Verčiau užmeskite jauką ir stebėkite aplinkinių reakciją. Be didelių komentarų daug ką suprasite.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Tikėtinos geros žinios iš toli ar iš buvusių partnerių, o tiksliau, žinios apie buvusių partnerių neišmatuojamą sėkmę. Nenustebkite, jei išgirsite keistų dalykų iš visuomeninių ryšio priemonių.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Bendraukite su savo srities specialistais: ne tik bus įdomu, bet ir daug nauja sužinosite. Būtinai suvalgykite kokį nors patiekalą su nemažai druskos ir česnakais.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Tinkama diena rimtiems šeimos pasitarimams ir konkretiems susitarimams. Palankus metas sudaryti vedybinę sutartį. Galite imtis rimtų remonto darbų. Jei tik bus proga, rėžkite kalbą.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Tikėtina, kad šį šeštadienį sulauksite atsakymų į rūpimus klausimus. Būkite pasiruošęs daug kalbėti telefonu, tik nespręskite jokių finansinių klausimų, jei nematote žmogaus, su kuriuo tariatės.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Nesudarykite nesąžiningų sandorių, neišnaudokite silpnesniųjų. Galite jausti sunkiai paaiškinamą silpnumą. Moterims ir merginoms, gimusioms po Šaulio ženklu, energijos teiks bent kelios eilės papuošalų ant kaklo.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Pasistenkite būti naudingi broliams ar seserims, išpildykite jų prašymus, netgi kaprizams nelikite abejingi. Kuo daugiau dėmesio skirkite papuošalams.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Tinkama diena atleisti tam, kas įžeidė, pasielgė ne taip, kaip jūs norėjote. Mėgstate pakomanduoti, o nurodymų niekas nenori klausyti, todėl ir pilna nesusipratimų.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Jei ryte prabudęs prisiminsite, kad sapnavote gražius drabužius, tai ženklas, kad greitai sulauksite teigiamų permainų. Jei turite kokį nors slaptą, bet realų norą, pradėkite nors mažais žingsneliais eiti jo link. Valgykite kuo daugiau vaisių, išgerkite sulčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius