Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 23

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Balandžio 24 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Nuo pat ryto jausitės verčiamas galvoti apie naujus uždarbio būdus. Neapskaičiuotos išlaidos, kurios buvo pasirodymo prieš kitus priemonė, šią dieną gali atsisukti prieš jus. Lengvai įžvelgsite, kiek daug brangių dalykų turite, be kurių galima išgyventi daugybę imetų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Šią dieną gali atrodyti, kad visi stengiasi jus nužiūrėti. Gali būti, kad kur nors pažeisite aprangos kodą, būsite per daug rėksmingi. Geriausiai jausitės apsirengęs pastelinės spalvos drabužiais ir pasipuošęs aksesuarais su varinėmis detalėmis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Jaudinsitės, jei kam nors šalia nesiseks ar skaudės. Kankins kaltės jausmas, atrodys, kad galėjote padaryti geriau, bet per mažai stengėtės, o garsiai viso to pripažinti nenorite. Diena sudėtinga, bet tuo pačiu žavinga. Nesistebėkite, jei painiosite žmonių vardus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Kai visiems sudėtinga, jūs tik dairotės iš padilbų ir stebite, kaip kas raitosi, nes puikiai žinote, kad dažnai ir nieko nedarant situacija susikosto palankiai. Ši diena ir yra tokia. Galimos pažintys su aukštus postus užimančiais žmonėmis, kurie vėliau gali būti labai naudingi.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Jei viršininkas nori pasikalbėti, gerų dalykų vargu ar galite tikėtis. Jei pats kur nors norėsite rodyti valdžią, iš karto pajusite, kaip šąla sąnariai, keičiasi širdies ritmas. Nevilkėkite ryškių drabužių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Nors matysite, kaip nesąmones vapa darbo vadovas, nesiginčykite ir suformuluokite bent keletą frazių, kuriomis parodysite savo „paklusnumą“: „čia JŪS vadas“, „kaip JŪS pasakysit“, „kitas dar ginčytųsi, o man pasakėte – ir šventa!“ Tik prunkšti nepradėkite. Pasijuoksite vėliau.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Kažką jausite, bet paaiškinti negalėsite. Nieko baisaus, tiesiog baigiasi dar vienas Mėnulio mėnuo, visiška delčios pabaiga, tad liūdna, kad norėjote daugiau nuveikti, o tenka gintis dabar populiaria fraze: „Na, yra taip, kaip yra...“ Tikėtina, kad jausitės pažemintas. Valgykite kuo daugiau patiekalų iš varpinių augalų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Jei kam nors esate labai skolingas, bet grąžinti skolos šią dieną dar negalite, geradariui bent gražią pagalvę padovanokite. Taip suminkštinsite situaciją.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Nesinervinkite, jei matysite, kad darbo vietoje pilna nemalonumų. Sulaukite jaunaties ir tuomet visiškai kitaip spręsite sudėtingas problemas. Šią dieną tinka kepti pyragus ir blynus su įdaru. Labai rūpinkitės savijauta ir per garsiai nekalbėkite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Tik netinginiaukite ir viskas bus gerai. Jei bandysite analizuoti meilės santykius, ilgam sužinosite, kas yra nusivylimas. Todėl neskaudinkite savęs ir daug nesiaiškinkite. Ir vaikų nebauskite, nebarkite. Nežadėkite to, ko negalite tesėti. O svarbiausia – net negalvokite apie azartinius lošimus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Jei turėsite reikalų banke, jei teks keisti indėlių sąlygas ar tartis dėl didelės pinigų sumos, elkitės atsargiai. Leiskite namiškiams ar labai artimiems žmonėms koreguoti jūsų dienos planus, nes taip jie gali apsaugoti nuo paikų sprendimų ar kieno nors klastos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Šią dieną ypač turės pasistengti nuolat viską planuojantys, susireikšminę, niekam laiko neturintys šio ženklo atstovai, todėl mini spektakliai – garantuoti. Nesileiskite skriaudžiamas ir avėkite patogiais batais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius