Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 10

Dienos horoskopas pirmadieniui, spalio 10 d.

13-osios ir 14-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Aktyvaus, intensyvaus veikimo laikas, antroji dienos pusė gali būti ypač sėkminga. Gali puikiai sektis visos veiklos ir visi darbai, kurių besiimtumėt, tad derėtų neatidėlioti to, ką galėtumėte padaryti šiandieną.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite būti puikiai nusiteikę, gerai pailsėję. Tačiau labai svarbu neiššvaistyti šio savo gerojo užtaiso, atsispirti bet kokioms provokacijoms, intrigoms. O tokių bandymų išmušti jus iš vėžių gali būti ne vienas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kuo anksčiau pradėsite, tuo anksčiau baigsite. Bet kuri šią dieną pradėta veikla gali baigtis puikiais rezultatais. Tad neatidėliokite. Nebūtinai visus darbus šią dieną svarbu pabaigti, gera pradžia ir gerai pakloti pamatai gali lemti ilgalaikę sėkmę ir vėliau.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galbūt niekaip negalite prisiversti imtis iniciatyvos, nors puikiai suprantate, jog būtina tai padaryti? Šią dieną galite sulaukti postūmio, impulso iš šalies, pagaliau priversiančio tai padaryti. Netruks nei energijos, nei fantazijos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei tikitės patys vieni mėgautis darbo vaisiais, galite gerokai suklysti. Tai itin nepalankus laikas egoistinių, savanaudiškų tikslų turintiems žmonėms. Pasidalinę galite sulaukti dvigubai didesnės grąžos, o pagailėję galite prarasti ir tai, ką turėjote.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną gali tekti suprasti ir atrasti savąjį pašaukimą, aiškiau suvoksite troškimus, norus. Galbūt ilgą laiką klaidžiojote ir veikėte visai ne tai, kas jums prie širdies. Tai gali būti svarbių pokyčių metas, kuomet tikrai nebesinorės gręžiotis atgal.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Įsiklausykite į šalia esančiųjų pageidavimus, jų nuomones. Šią dieną bus svarbu stengtis geriau suprasti savo bendradarbius, bendrakeleivius, šeimos narius. Nesikalbant ir nesiklausant to neįmanoma padaryti. Tad raskite laiko.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną galite būti labiau priklausomi nuo emocijų. Tačiau gera žinia – dominuos teigiamos gerosios emocijos. Tai laikas, kuomet kai kuriuos dalykus geriau apčiuopsite ne protu, o savo nuojautomis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nebūkite pernelyg kategoriški ir juo labiau venkite smerkti ar teisti. Juk ir patys nesate be nuodėmės, tad vertėtų būti atlaidesniems, jei artimam žmogui teko suklupti, suklysti. Šiuo atveju svarbiau ne jūsų moralai, o ištiesta pagalbos ranka ir patarimai, kaip galima ištaisyti klaidas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną puikiai seksis bendrauti su įvairiais žmonėmis, gebėsite sužavėti net didžiausius niurzglius ir skeptikus. Tai ypač pravers jūsų darbe, profesinėje veikloje. Galite pelnyti ir didesnį vadovų pasitikėjimą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei tektų atsidurti sunkaus pasirinkimo akivaizdoje – meluoti ar sakyti tiesą, geriau vertėtų rinktis antrąjį variantą. Melas šią dieną gali labai greitai atsisukti prieš jus pačius ir smogti sunkiu vėzdu, net jei vadinsite jį „baltu melu“. Karti tiesa, kad ir kokia būtų skausminga, padės kur kas greičiau ir labiau sėkmingai išsisukti iš sudėtingos situacijos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Diplomatiniai gebėjimai, lankstumas ir įžvalgumas gali labai praversti šios dienos derybose, rengiant rimtus sandorius. Galite pasiekti ir finansinės sėkmės, gerą pelną žadančio susitarimo. Gerąja prasme būsite apsukrūs ir nusipelnę laimėjimo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 

Atsargiau vertinkite kai kurių žmonių pažadus, ypač jei labai daug žadama. Galbūt jums bando uždėti rožinius akinius, kurių jums nei šiuo metu, nei vėliau visai nereikia. Bus svarbu atsispirti įvairioms įtakoms, blaiviai mąstyti savo galva ir pasikliauti daugiau savo jėgomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius