-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 30

Gegužės mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Portalas moterims Ji24.lt siūlo susipažinti su Lanos Kutkytės astrologinėmis prognozėmis gegužės mėnesiui.
Pienės pūkas
Pienės pūkas / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Turėsite daug jėgų ir noro ne tik dirbti, bet ir užsidirbti. Norėsite į viską žiūrėti praktiškai ir vengti veiklos, kuri nėra jums naudinga. Geras mėnuo koncentruotis ties materialiais klausimais, ieškoti naujų uždarbio šaltinių, taupyti. Laikas apmąstyti savo pirkinius, pirkimo įpročius ir susivokti, kas yra būtina, o kurie pirkiniai yra tiesiog klaida. Nors darbo bus daug, vis dėlto pasirūpinkite išvaizda, fiziniu kūnu ir pasiruoškite netikėtoms dovanoms.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gegužę vėl šypsosis sėkmė, nors dar visai neseniai buvo tamsios duobės laikas. Šis mėnuo neabejotinai bus tiesiog puikus, todėl darykite tai, ko trokšta jūsų širdys. Geras laikas ne tik rimtiems darbo reikalams, bet ir ieškotis sau poros. Nors dabar užsimezgusių santykių nereikėtų skubinti, kitaip galite padaryti klaidų. Dėl staigiai užplūdusios euforijos galite apie kitą žmogų pamanyti geriau nei yra iš tiesų. Kaip ten bebūtų, jus karaliaujate, taigi pavyks pasiekti savo ir nemažai nuveikti. Atėjo laikas baigti senąjį etapą ir nuo gimtadienio pradėti naują.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pakankamai sunkus mėnuo tiek emocine, tiek ir fizine prasme, todėl geriau daugiau laiko pabūti vienumoje ir skirti dėmesio savo vidiniam pasauliui. Medituokite, atleiskite žmonėms, kuriuos laikote savo priešais. Pasistenkite ieškoti gėrio visame kame, nors šiuo metu gali būti dienų, kai tai atrodo sunkiai įgyvendinama. Laikas prieš gimimo dieną visuomet yra nelengvas, tačiau tai ir įžvalgos, stipresnės nuojautos metas, todėl įsiminkite sapnus ir pranašiškus ženklus. Per juos sužinosite jums būtiną informaciją.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ar esate pasiruošę naujovėms? Nutiks tai, ko tikrai nesitikėjote ir neplanavote. Jei mokate prisiderinti prie naujų aplinkybių galite gauti naudos ir padaryti įspūdį kolektyvui bei draugams. Nenorėkite viską spręsti ir tvarkyti patys – šį mėnesį taip nedaug pasieksite. Darbas ir aktyvus bendravimas kolektyve šiuo metu turės didelės jėgos. Laukia daugiau nei paprastai susitikimų, draugiškų pokalbių, naujų idėjų aptarimo. Pamirškite „vėžišką“ konservatyvumą, būkite lankstesni – šios savybės, ko gero, labiausiai reikėtų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Sėkmė karjeroje labiau priklausys nuo bendradarbių ar pavaldinių nei nuo jūsų pačių. Laikas rengti būsimos veiklos planus, ir pagalbos teks prašyti būtent jų. Išmanančio žmogaus patarimo – to prireiks gegužę. Darbe būsite itin stipriai nepatenkinti, todėl sieksite permainų, tačiau naujiems darbams pradėti ateis laikas tik kitą mėnesį. Nepamirškite, jog Juodasis Mėnulis Lilit keliauja per jūsų ženklą, todėl prarasti aplinkinių pagarbą bus itin lengva.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai perspektyvus laikas plėsti savo darbus, ryšius su užsieniu, domėtis aukštojo mokslo galimybėmis, tolimomis kelionėmis. Pradėkite tuos darbus, kuriems nuveikti reikia daug energijos, optimizmo ir veržlumo. Pirmoji mėnesio pusė žadins romantizmą, atsinaujinimą, pasitikėjimą savimi. Kada, jei ne dabar, nuveikti ką nors reikšmingo? Paskutinę mėnesio savaitę sąlygos gali būti gerokai pasikeitusios, prireiks daugiau susikaupimo, brandos ir profesionalumo. Veikti reikės protingai strateguojant ir neskubinant įvykių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pirmoji mėnesio pusė žymiai neramesnė: santykiuose kils daugiau pavydo, ginčų, nepasitenkinimo. Jei įtarinėjate savo partnerį, būkite atsargus ir nepulkite nutraukti ryšio, nes jūsų įtarimai gali būti vaizduotės kūrinys ir vėliau tektų ilgai taisyti pašlijusius reikalus. Pasitelkite daugiau atsargumo bendraudamas ir įsiklausydamas į partnerio žodžius, tuomet ne tik išvengsite nereikalingo barnio, bet ir sustiprinsite tarpusavio ryšį, intymumą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Atsidursite aplinkinių dėmesio centre, kad ir kuo užsiimsite. Pasistenkite kuo dažniau būti viešumoje ir maksimaliai išnaudoti sėkmingas gegužės mėnesio tendencijas. Tai svarbių darbų, galimybių ir reprezentacijų metas. Tačiau labai svarbu, kad būtų teisingas santykis su partneriais tiek meilėje, tiek ir darbe, nes jūsų sėkmė iš dalies priklausys nuo jų. Tiesa, mėnuo žada ne tik džiaugsmo, bet ir rūpesčių, susijusių su konkurentais. Geriausia būtų vengti bet kokios konfrontacijos, išlaikyti mandagumą ir inteligentišką žavesį, kad ir kas nutiktų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Geras metas susirūpinti savo sveikata, gyvenimo disciplina ir tvarka, pradėti įvairias dietas, tačiau tik tuomet, jei jos suderintos su sveikatos būkle. Laikas susiimti ir tvarkyti savo gyvenimą, sudaryti konkrečią dienotvarkę ir pareigingai ją vykdyti. Gerbkite savo fizinio kūno poreikius ir gebėkite juo tinkamai pasirūpinti: sportuokite, derinkite maisto produktus, vartokite pakankamai vandens ir netinginiaukite. Dabar pavyktų šioje veikloje pasiekti daugiau nei manote. Tebūnie tai startas geros savijautos link.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sulauksite daug gražių žodžių, komplimentų ir pataikavimo. Tai suteiks optimizmo ir pasitikėjimo savimi. Nors jausite, kad šis mėnuo atneša sėkmę, norėsite daugiau pramogauti nei dirbti rimtus ir nuobodžius darbus. Kaip tik dabar pats laikas išbandyti tai, ko seniai norėjote, bet niekada nedarėte. Kitą mėnesį drąsos tam gali ir neužtekti. Parankus laikas dirbantiems kūrybinį darbą, vystantiems veiklą su vaikais, renginiais ar užsiimantiems pramogų verslu. Turėsite galimybę susipažinti su įdomiais žmonėmis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pagaliau prisiruoškite ir aplankykite giminaičius ar tėvus, skirkite laiko vyresniems artimiesiems. Šį mėnesį laimę atrasite šeimoje, tarp savo gimtųjų sienų, todėl po darbo verčiau pasilikite namuose. Išgryninkite susikaupusias įtampas bendravime – dabar lengviau bus suvokti šeimyninio nesutarimo priežastis. Tam, kad prisiviliotumėte sėkmę  į namus, pasidomėkite fengšui siūlomais patarimais – apžiūrėkite, ar viskas namuose savo vietose. Būtent dabar atėjęs tas magiškas laikas, kai savaime žinosite, kaip pasirūpinti jaukumu ir namų apsauga.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kontaktų užmezgimo mėnuo. Per bendravimą sužinosite ir atrasite savo galimybes. Jei norite kažką nuveikti, bet nežinote kaip – paklauskite savo artimiausios aplinkos ir gausite atsakymą ar naudingą patarimą. Palanki bus kolektyvinė veikla, mokslas bei veikla, susijusi su kompiuteriais, internetu, prekyba, tarpininkavimu ar konsultavimu. Lydės asmeninis žavesys, todėl pasinaudokite tuo ir nesėdėkite užsidarę namuose ir prisiminkite, kad būtina palaikyti gerus santykius su kaimynais.


Šaltinis – ezoterinis centras AUM (www.ezoterika.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius