Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 01

Horoskopas balandžio 1 d., penktadieniui

28-oji Mėnulio diena. Rami, harmoninga. Palanki tęsti jau pradėtus darbus, gilintis į savo sielą. Mėnulis šiuo metu „senas“, naujų darbų pradžią, stiprų išorinį veiksmą geriau atidėti augančio Mėnulio fazei. Šiomis dienomis daugiau dėmesio reikia skirti vidaus pasauliui, sielos reikmėms.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Palanki diena tvarkyti dalykinius reikalus, tik nebūkite kategoriški, ambicingi ir sulauksite naudingų pasiūlymų. Būkite atidesni vyresnių žmonių nuomonei, patarimams.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gera diena psichologams, menininkams, humanitarinių mokslų atstovams. Be to, apsižvalgykite namuose: gal ko trūksta, kad juose gyventų meilė, būtų jauku ir saugu? Šią dieną lengva bus tai pajusti. Kiek galite, pasirūpinkite tuo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dažniau palaikykite savo nuomonę sau, neverta ir skųstis. Taip pat nereikėtų liūdėti dėl nuostolių, dėl to, kad esate suprasti tik formaliai, įvertinti banalokais, biurokratiškais kriterijais. Pasistenkite labiau suprasti savo porą, o kilus konfliktui nusileiskite

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Netikėtumai gali sutrikdyti dienos planus, tik nereikia į tai opiai reaguoti. Ir nebūkite smulkmeniški - nepriekabiaukite prie artimųjų, mylimo žmogaus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Neskubinkite įvykių - svarbius reikalus atidėkite rytdienai. Jei esate nuklydęs į šoną santuokoje, draugystėje, šis faktas gali tapti žinomas. Nepulkite skirtis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei dirbate versle, jums gali atsiverti anksčiau nepastebėtos, nežinomos jūsų verslo ir finansinių problemų sprendimo galimybės, bet ne laikas priimti lemtingą sprendimą - reikia laiko viską apgalvoti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Sunkus laikas - gali tekti nusivilti partneriais, sutuoktiniu. Nedėkite daug vilčių, kad šiandien jums bus pagelbėta finansiškai, - neverta į ką nors kreiptis su prašymu.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Darbe mokėkite laiku nusileisti, nieko nereikalauti, pasistenkite išvengti konflikto su vadovybe ir kolektyvu. Ne laikas maištauti ir šeimoje.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būkite pasirengę nemalonioms staigmenoms darbe. O jei sužinosite, kad jums artimas žmogus simpatizuoja kitam ar kitai, neskubėkite panikuoti: kad ir kas būtų, šiandien negalima nieko spręsti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nesunaikinkite to, ką jau esate pasiekę, impulsyvumas (juolab - agresyvumas) bus pragaištingas, beje, ne tik darbe, bet ir namie. Skubėkite nebent taikytis ar suteikti pagalbą, tiesa, jei bus prašoma.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali būti, kad išgirsite jums nemalonių dalykų, priekaištų. Jie nebūtinai pagrįsti, bet dėl to protestuoti neverta (ir darbe, ir namie). Aplinkiniai bus neobjektyvūs - nematys jūsų nuopelnų, įrodinės priešingus dalykus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien dėl smulkmenų, neapsižiūrėjimo, arba tiesiog dėl aplinkybių sutapimo gali viskas sugriūti. Darykite tik tai, ką puikiai išmanote, neskubėkite, keliskart viską tikrinkite .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius