Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 09

Horoskopas balandžio 9 d., penktadieniui

25-oji Mėnulio diena. Tai apmąstymų, vienatvės diena. Negalima skubėti. Paskirkite laiko išsiaiškinti, ką darote gerai, o ką blogai. Pažadus, sutartis, susitikimus geriau atidėkite keletui dienų.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Noras pasirodyti, vienaip ar kitaip išreikšti save vers jus blaškytis iš vieno kraštutinumo į kitą. Vargu ar verta ir įmanoma bandyti save tramdyti. Bent jau pasistenkite beieškodamas savosios vietos nesusigadinti santykių su aplinkiniais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Turėsite gerą progą pasukti kelių artimiausių dienų įvykius sau naudinga linkme. Jei vis dėlto nuspręsite pasyviai plaukti pasroviui, rizikuojate anksčiau ar vėliau susilaukti nemalonumų. Nesnauskite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tiek įnikote į tobulumo paieškas, kad jau labai greitai galite likti vienas ir vienišas. Niekas negali būti toks idealus, kad atitiktų jūsų reikalavimus. Gal vertėtų grįžti ant žemės?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vienintelė kliūtis, galinti sutrukdyti jums šiandien švęsti pergalę – tai jūsų paties apatija ir nenoras ko nors siekti. Šiaip jau žvaigždės jums palankios, bet pats esate linkęs perdėti prieš jus iškilusias kliūtis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Teks iš peties paplušėti – pernelyg daug ką būtina nuveikti būtent šiandien – rytoj jau bus per vėlu. Pramogas ir pasilinksminimus planuoti galima, bet kol kas neverta – vargu ar turėsite tam laiko, nors jėgų ir noro gal ir nepritrūktumėte.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gerai galvokite, ką darote, ir ypač atidžiai sekite, ką daro kiti. Kažkoks kvailys iš pačių geriausių ketinimų gali priskaldyti tiek malkų, kad rūpesčių pakaks ne vienai dienai ir ne jums vienam...

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kažkas šiandien būtinai keisis, o jūs tiems pokyčiams vargiai esate pasirengęs. Tikėkimės, kad tai bus tik oras... Dėl visa ko turėkite kišenėje atliekamų pinigų ir būkite pasiruošęs kur nors neplanuotai užtrukti valandą ar dvi.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gana galingos išorinės jėgos klibins jūsų kruopščiai suplanuotą dienotvarkę. Jei neketinate lengvai pasiduoti, pasiruoškite atkakliai kovai. Šansų nugalėti turite pakankamai daug, tik nereikia nuvertinti savo galimybių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Elgiatės gal ir keistokai, bet teisintis ar aiškintis niekam neprivalote. Šiandien jums bus atleista viskas, tiesa, piktnaudžiauti tuo vis dėlto nederėtų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Neeikvokite veltui laiko ir jėgų gailėdamasis savęs. Patikėkite, daugelis tik pavydėtų jums jūsų problemų. Kai kurie norai išsipildys taip lengvai ir paprastai, kad net galite pajusti lengvą nusivylimą...

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pasistenkite šiandien baigti tai, ko nespėjote vakar – rytoj jūsų lauks jau visai kiti darbai ar rūpesčiai. Nepadarysite – arba teks suktis dvigubai greičiau, arba suktis iš labai tikėtinų nemalonumų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Labai svarbi diena. Gal bus sprendžiamas jūsų karjeros klausimas, gal laukia labai svarbus asmeninio gyvenimo įvykis. Šiaip ar taip, privalote maksimaliai tikėti savo jėgomis ar bent jau įtikinti aplinkinius, kad tikite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius