Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 11

Horoskopas balandžio 11 d., pirmadieniui

9-oji Mėnulio diena ŠIKŠNOSPARNIS. Tai pirma iš mažiausiai palankių Mėnulio dienų, susijusi su iliuzijomis, apgaule. Jei susiduriate su blogiu – nesitraukite: šią dieną blogis tampa agresyvus, reikalinga aktyvi gynyba, apsauga nuo jo. Sunku įrodyti teisybę, geriau nepradėti jokių svarbių darbų.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tuščiažodžiavimas darbe taps jūsų priešu. Atsargiau dalykite pažadus vadovams. Ieškantiems darbo palankesnė pirmoji dienos pusė. Būsite imlūs naujai informacijai, po truputį judėsite tikslo link. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Labiau pasikliaukite protu, racionaliais skaičiavimais. Seksis tiems, kurie moka prisitaikyti, išklausyti, bet laikosi savų principų ir moralės normų. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Puiki diena šiek tiek pakoreguoti santykius su kolegomis, konkurentais. Neverta nusileisti įkyriems prašytojams, lupikautojams ar kitokiems naudos ieškotojams. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Netinkamas metas ką nors nauja pradėti. Rezultatai bus sunkiai prognozuojami. Tačiau po pietų situacija keisis ir viskas, ko imsitės, vyks sklandžiai. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Netinkama diena ką nors skubotai nuspręsti meilės srityje. Ir jums, ir partneriui reikia laiko, kad suprastumėte, ko tikitės, kuriuo keliu ketinate eiti. Pirmoje dienos pusėje palanku susitikti su žmogumi, kuriam esate skolingi. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būtų idealu, jei kaip tik šiuo metu galėtumėte pasiimti laisvų dienų ir ištrūkti iš miesto. Svarbu subalansuoti savo nuotaikas, susisteminti moralines nuostatas, poreikius ir mintis. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nesunkiai išjudinsite užvilkintus reikalus, lengvai susitarsite su kreditoriais, sėkmingai tvarkysite juridines problemas. Profesinėje veikloje būkite santūresni, kitaip nė nepajusite kaip imsite visus kritikuoti, kabinėtis prie smulkmenų. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Problemų gali kilti dėl neapmokėtų sąskaitų, skolų valstybei ar bankui. Pirmiausia užsiimkite finansiniais reikalais, o tik paskui pereikite prie kitų darbų. Nebloga diena apmąstyti ir įvertinti nueitą kelią. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galėsite draugams išlieti visas bėdas ir nuoskaudas bei sulaukti palaikymo, konkrečios pagalbos. Kolegų ar vadovų betarpiškumas ir lipšnumas yra laikinas, permainingas. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Su dideliu polėkiu ir apsukrumu sutvarkysite senus reikalus, žinoma, jei tik nepakiš kojos valdininkai. Apskritai dalykinius klausimus geriau spręsti be pagalbininkų ir patarėjų. Būsite išradingi ir labai sąmojingi. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tinkama diena racionaliai planuoti, kaip optimaliai paskirstyti jėgas ir laiką, kad uždirbtumėte ar sukauptumėte kuo daugiau pelno. Daugiausia naudos galite turėti iš gerai apgalvotų sumanymų. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Visą dieną teks kam nors patarti, padėti. Būsite mylimi, gerbiami, populiarūs. Daug simpatijų sulauksite iš naujų pažįstamų. Nepainiokite draugiškų dalykinių santykių su romantišku flirtu. Prarasite stiprias pozicijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius