Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 05

Horoskopas balandžio 5 d., antradieniui

3 Mėnulio diena. Tai intensyvi, aktyvi, tačiau nelabai sėkminga diena – daug agresijos, galimos traumos. Būkite atsargesni su metaliniais daiktais. Dirbkite mažiau reikšmingus darbus.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dėl keistų priežasčių jusite dalykus, kurių šiaip nematote. Nelaikykite to pernelyg svarbiu. Jūsų nuojauta, žinoma, stipri, bet šiandien vertėtų tvirčiau remtis į žemę, vadovautis protu ir daryti racionalius sprendimus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Bendraudami su kolegomis būkite paprastesni, kuklesni. Elkitės taip, kad vėliau netektų gailėtis. Bus lengviau pakoreguoti planus, o ne iš esmės taisyti klaidas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Geras metas spręsti remonto, statybų klausimus, tačiau visko reikės siekti tik savo jėgomis. Lengva ranka atsikratysite senienų. Taip bus lengviau atversti naują gyvenimo puslapį.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien geriau atlikti mažiau darbų, bet gerai. Kiek įmanoma harmonizuokite aplinką ir ieškokite būdų atsipalaiduoti. Antroje dienos pusėje ne vieną gali apimti tingulys.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali būti svarbu padaryti gerą įspūdį naujiems pažįstamiems. Dienos pažintys bus ne tik naudingos, bet ir malonios. Galima tartis su investuotojais ir rėmėjais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Daugiau rūpesčių kels senos skolos, netesėti pažadai. Reikės iš naujo tartis, derėtis. Puikus metas keisti ar formuoti savo įvaizdį, įsigyti naujų daiktų. Būkite pakantesni artimiesiems, ieškokite kompromiso.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Remkitės tik gerai patikrintais faktais, tuo, kas stabilu ir nekinta. Ši nuostata leis produktyviai dirbti ir kurti. Apskritai sėkmė šiandien lydės tuos, kurie problemas spręs drąsiai ir kūrybingai, vengs finansinių avantiūrų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Daugiau dėmesio skirkite konkretiems darbams. Pasiekę rezultatų, atgausite jėgas ir pasitikėjimą. Ne vienas šio ženklo atstovas supras, kad be nerimo ir rūpesčių sunku ką nors pasiekti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei imsite aiškintis santykius su partneriais ar pavaldiniais, pristigsite objektyvumo. Galite atsidurti aklavietėje, jei nesugebėsite atleisti, ieškoti kompromisų. Būkite apdairesni dirbdami atsakingus darbus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pasistenkite nežaisti aplinkinių jausmais, iš anksto nieko neteiskite. Dėl finansinių problemų daugiausia kaltinkite save. Antra dienos pusė palanki rengti svarbius susitikimus, pasitarimus, kurti strateginius planus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei teks žengti lemtingą žingsnį profesijos srityje, realiai įvertinkite savo galimybes, numatykite visas pasekmes. Daugiau rūpinkitės savo finansiniais reikalais, šeimos biudžeto planavimu.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tinkama diena rūpintis vaikais, priimti sprendimus, susijusius su jų mokslu, ateitimi. Nereikėtų kištis į svetimus reikalus, ypač jei to niekas jūsų neprašo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius