-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 07

Horoskopas balandžio 7 dienai, trečiadieniui

23-oji Mėnulio diena Nesėkminga diena. Daug agresijos, irzlumo. Žmonės, linkę kerštauti, pykti, tą dieną ypač pasiduoda šioms silpnybėms. Galimi kivirčai, nubunda žemi instinktai: gobšumas, plėšrumas, egoizmas gali pasireikšti tiems, kuriems iš esmės tai nebūdinga.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jūs padarėte viską, ką galėjote, norėdami išspręsti asmeninių santykių problemas, todėl nesigrauškite nagų, jei baigtis visgi bus nemaloni. Metas neblogas, jei norite sudaryti naujas sutartis, pasirašyti svarbius teisinius dokumentus.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Verslas ir emocinė partnerystė veiks nepriekaištingai. Tačiau kai kurios situacijos asmeninio gyvenimo srityje juda šiek tiek per greitai pastaruoju metu. Nebandykite savo laimės darbe, geriau atlikite įsipareigojimus kruopščiai ir atsakingai.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tai metas įgyvendinti seną svajonę imtis savarankiško verslo. Tačiau jums patariama pirma viską gerai apgalvoti, o tik po to nerti į komercijos gelmes. Jau geriau tegul jūsų sumanymai lieka popieriuje nei tampa problemų priežastimi.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų sugebėjimas rasti teisingus sprendimus ir nuolatinė artimo žmogaus parama jums padės sudaryti puikias prielaidas ateičiai. Santykiuose su mylimu žmogumi jūs vis labiau pasitikite savimi. Laikotarpis palankus bendroms kelionėms, vizitams pas draugus, pažintims.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Turite gerai suvokti susiklosčiusią situaciją ir priimti svarbius sprendimus, tik kruopščiai pasvėrę visus „už“ ir „prieš“. Jus gali aplankyti naujos idėjos, kurios tikrai vertos dėmesio. Nepamirškite draugų – žmonėms, kurie kadaise jums padėjo, galbūt reikia paramos.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Palankus metas ryšiams užmegzti ir verslui plėsti. Bet nepamirškite ir poilsio, kadangi jūsų jėgos nėra beribės. Pasistenkite nevėluoti ir įvykdyti savo įsipareigojimus.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šis metas padovanos daug malonių susitikimų ir netikėtumų. Greičiausiai teks aktyviai bendrauti, todėl turėsite nemažai naujų įspūdžių. Tiesa, gali būti nesusipratimų su bendradarbiais ar vadovais, todėl elkitės lanksčiau.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Atėjo metas pakeisti įvaizdį. Drąsiai eksperimentuokite! Atėjus pavasariui nevenkite ryškesnių spalvų. Laikas palankus dideliems pirkiniams. Santykiuose su mylimu žmogumi galimi nesutarimai.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Turėtumėte neeikvoti energijos veltui. Tai laikotarpis, kai jums svarbiausia – dvasinė pusiausvyra. Laimė, šalia – artimas žmogus, kuris jus visada parems. Tačiau būkite atidūs, mat galite susidurti su finansiniais sunkumais, tad patariama nelįsti į skolas.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Veikdami taikykite tik išmėgintus metodus ir imkitės tik tų darbų, kuriuos gerai išmanote. Priešingu atveju rizikuojate patekti į keblią padėtį arba įsivelti į didelį skandalą.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Skirkite sau laiko ir nesistenkite užsikrauti pernelyg daug darbų. Neblogas laikas imtis pirkinių namams, galbūt sugalvosite kažką pertvarkyti, pakeisti, atnaujinti. Stenkitės neignoruoti jauniausių šeimos narių poreikių.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūs galite įtikinti kitus sekti jūsų pavyzdžiu. Atrodo, kad atėjo laikas padaryti profesinius pakeitimus. Būsite populiarus pažįstamų rate, tačiau artimieji jausis palikta nuošalyje ir nesaugūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius