Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 08

Horoskopas balandžio 8 d., penktadieniui

6 Mėnulio diena. Tai viena palankiausių dienų Mėnulio kalendoriuje. Skaidri, harmoninga, gera beveik visiems, išskyrus vagis, apgavikus. Ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui. Tačiau lygiai taip pat gerai šią dieną vykti į kelionę, mokytis ar skaityti paskaitas.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Viskas, kas šiandien vyks, bus tarsi atlygis už tai, kaip gyvenote anksčiau, ką darėte ir mąstėte netolimoje praeityje. Galimos geros naujienos dėl paaukštinimo darbe.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei esate vieniši, drąsiau sutikite likimo siunčiamus iššūkius. Galite sulaukti netikėto, bet malonaus dėmesio iš įtakingų asmenų. Nepainiokite draugiškumo ir flirto.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

 Vargu ar pavyks įveikti didelę biurokratų armiją. Netinkamas metas duoti kyšius, ieškoti tarpininkų, bandyti pranokti save. Kad ir kas nutiktų, stenkitės laikytis šaltai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vargu ar šiandien kas nors galės jums ką prikišti, įkalbėti keisti nuomonę. Svarbi informacija pasieks per laiškus, žinutes, skambučius. Pirma dienos pusė bus chaotiška, tačiau įdomi.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Sutuoktinis ar sutuoktinė bus paslaugus ir supratingas – tik nereikia tuo piktnaudžiauti. Darbo savaitei einant į pabaigą į būsite dėmesio centre, žavėsite visus neblėstančia energija.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Laukite gerų naujienų ar senų troškimų išsipildymo. Teks ieškoti netradicinių būdų, kaip bendrauti su kolegomis, vadovais, verslo partneriais, ką nors pirkti ar parduoti. Jei norite daugiau pasiekti, pasitelkite išradingumą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Asmeninis žavesys šią savaitę dar stipresnis nei paprastai, nesivaržykite tuo pasinaudoti siekdamas savo tikslų. Nuveiksite kur kas daugiau, jei rasite laiko bent minimaliam planavimui.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Atsiradus įtampai santykiuose su namiškiais ar verslo partneriu, gali kilti nenumaldomas noras kur nors iškeliauti, pakeisti aplinką. Kuo mažiau jaudinsitės dėl kylančių sunkumų, tuo lengviau juos įveiksite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Drąsiai užsiimkite kūrybine, profesine veikla – rezultatai veikiausiai pranoks visus lūkesčius. Netikėtas susitikimas ar nelaukta žinia, gauta po pietų, gali suteikti džiugių permainų. Didžiausi pavojai tyko kelyje, perkant automobilį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galima neplanuota kelionė. Galbūt pasirašysite darbo ar juridinę sutartį. Pasistenkite daryti tai, ką privalote, o ne ieškoti nuotykių ar gaišti laiką su abejotinos reputacijos veikėjais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Patys sėkmingai randate puikią išeitį, tenkinančią visus. Tiesa, dalykinei sėkmei užtikrinti svarbu palaikyti gerus santykius su vadovybe.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tai netinkamas metas dalykinei veiklai, tiesa, geras gilintis į asmenines problemas. Įvertinkite savo bendravimo ratą – gal verta jį susiaurinti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius