-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 06 03

Horoskopas birželio 03 d., ketvirtadieniui

21 Mėnulio diena. Tai nepaprastos energijos, sėkmės diena. Labai daug galima nuveikti kolektyve – šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu. Būtent šią dieną geriausia dirbti kolektyve – tai masių energijos, draugystės, solidarumo metas.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dieną geriausia būtų praleisti namuose ar bent jau ne taip aktyviai ir audringai, kaip esate pratę. Venkite pernelyg didelio fizinio krūvio, nedarykite staigių judesių – labai tikėtinos traumos, ypač antroje dienos pusėje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien daugiau kliaukitės intuicija, pasitikėkite savimi, tuomet tikėtina sėkmė profesinėje srityje. Palanku plėtoti ryšius su užsieniu, ieškoti bendraminčių, rėmėjų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Netikėtai atsiskleis naujos galimybės realizuoti savo interesus. Moterys, pastaruoju metu ketinusios radikaliai pakeisti savo išvaizdą, gali drąsiai to imtis. Gera diena kirptis, pirkti drabužius ar avalynę. Nuo tolimos kelionės susilaikykite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tvirtinkite pozicijas profesinėje srityje, ieškokite naujų, įdomių perspektyvų. Palankios derybos dėl kreditų. Jokiu būdu nekreipkite dėmesio į gandus – daugiau pasitikėkite artimais žmonėmis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nusiteikite intensyviai, aktyviai dienai. Jūsų pastangos pagaliau ims duoti vaisius – sulauksite įvertinimo ir pripažinimo. Nenuleiskite rankų, jei rezultatai jūsų netenkins – eikite pirmyn.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ieškantys romantikos ar didelės meilės šiandien gali ją rasti. Antroje dienos pusėje tikėkitės malonaus siurprizo ar dovanos iš artimo žmogaus. Vienintelis patarimas – nepiktnaudžiaukite alkoholiu ir nepersivalgykite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Sėkmė šiandien lydės meilės santykiuose, kūrybinėje veikloje. Kryptingai eikite pasirinkta kryptimi, tobulinkite įgūdžius. Greičiausiai užmegsite naudingų pažinčių, pasirašysite svarbių sutarčių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Netinginiaukite – judėkite, bendraukite, dalinkitės idėjomis, ieškokite pritarimo – šią dieną masių energija pozityvi, mažiau inercijos, dėl to lengviau rasti bendraminčių. Galima pradėti svarbius darbus, pasirašyti sutartis, puikiai seksis reikalai, kuriuose daug dinamikos, veiksmo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Palanku vykti į tolimas keliones, prisiekti, pradėti varžybas, keisti darbą, skaityti paskaitas. Negalima meluoti. Reikia drąsos, ryžto, tiesos siekimo, tuomet lydės sėkmė.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Itin sėkminga diena, kūrybinis įkvėpimas suteiks drąsos. Vėl pajusite poreikį bendrauti, žavėti, tad nesunkiai įtraukiate į savo projektus naujus žmones. Meilės santykiuose – taip pat naujos perspektyvos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Metas pamėginti užsiimti iš tiesų mėgiama veikla – idėjų ir energijos šiandien neturėtų trūkti. Galite tikėtis finansinės sėkmės. Prireikus nesidrovėkite pasinaudoti asmeniniais ryšiais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Sveikintina laikytis disciplinos, tačiau jūs pastaruoju metu per daug save varžėte. Nepamirškite ne tik šeimos narių, bet ir savęs palepinti. Jei turite galimybę, pasiimkite laisvą dieną, išvykite į nedidelę kelionę ar tiesiog pasimėgaukite palaimingu tinginiavimu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius