Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 12

Horoskopas birželio 13 d., pirmadieniui

12 – oji Mėnulio diena. Viena geresnių mėnesio dienų. Tai didelio jautrumo diena, kuomet daugiau dėmesio reikėtų skirti tarpusavio santykiams su tėvais, vaikais ar mylimaisiais, gailestingumui ir atjautai. Abejingumas ar artimųjų ignoravimas gali lemti nemalonų atpildą.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien gali kilti noras išsipasakoti apie savo asmenines problemas, galbūt verta tai padaryti. Tačiau neužsimirškite, besiguosdami savo rūpesčiais ir problemomis, išklausykite ir kitus. Išgirdę kitą galbūt suprasite, jog jūsų vargai anaiptol nėra tokie dideli, kaip atrodė patiems.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Esate gana atsainiai išdaliję daugelį pažadų, vertėtų pasirūpinti ir jų vykdymu. Nepamirškite savo įsipareigojimų ne tik darbe, bet ir šeimoje. Jei imsitės savųjų pareigų be atskiro priminimo – ilgam išvengsite galimų trinčių ar nesutarimų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandieną – flirto diena. Tai malonus pojūtis, kartu ir smagi pramoga, praskaidrinanti rutiną darbe ar namuose. Tiesa, tik tuo atveju, jei jaučiate saiką ir laikotės subtilumo. Nenueikite per toli sužadindami kam nors nepagrįstų iliuzijų ar pakurstydami mylimo žmogaus pavydo jausmą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien nederėtų sekti kam nors iš paskos, o verčiau patiems imtis inciatyvų. Norėsite ir galėsite būti labiau savarankiški, nestokosite užsidegimo ir idėjų. Naudokitės šiuo palankiu momentu ir daug nuveiksite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandieną – bendravimo diena, nuo paplepėjimų iki rimtų dalykinių pokalbių. Pabendraukite ir su žmonėmis, kurie kitokių pažiūrų ir nuostatų nei jūs. Šis bendravimas atvers jums akis, kai kurias problemas išvysite visai kitu kampu ir kitoje šviesoje. Tai padės rasti geresnį jų sprendimą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kažkas iš aplinkinių elgiasi ne visai tinkamai ir ignoruoja patarimus. Tai jų, ne jūsų bėda. Kad ir kiek besistengtumėt, supraskite, kad ne visuomet žmonės linkę vadovautis logika. Tad jei nepavyksta perkalbėti, nepirškite savo nuomonės, geriausios pamokos tokiems nesukalbamiems – savo pačių klaidos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Prieš imdamiesi naujų projektų, gerai įvertinkite, ar jums tikrai to reikia būtent dabar. Gali būti, kad įnikdami į naujus darbus bandote pabėgti nuo savo problemų asmeniniame gyvenime. Tačiau jei gerai nepasversite savo galimybių, gali būti, kad ateityje šie nauji projektai gali tapti didžiuliu galvos skausmu.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną gali tekti leistis į ilgesnę kelionę. Būkite atsargūs kelyje, vairuokite ypač įdėmiai ir neskubėkite. Gali kilti nenumatytų kliūčių. Taip pat šią dieną gali kamuoti užmaršumas. Jei dėl to kiltų kokių nesklandumų, nepulkite lieti susierzinimo ant kitų, tai tik jūsų laikino išsiblaškymo pasekmė.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kad ir ką bedarytumėt šią dieną, venkite tiesmukiškumo, užsispyrimo, būkite lankstūs, diplomatiški. Jei mokėsite laviruoti tarp skirtingų požiūrių ir interesų, jums puikiai seksis. Būkite atviresni pasiūlymams ir pokyčiams.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną galite pastebėti, kad darbe vis dažniau žvilgčiojate į laikrodį, norėdami kuo greičiau sulaukti vakaro. Tikrai ne pats palankiausias metas darbymečiui ar platiems užmojams. Skubėkite pas namiškius, ten laukia malonus dėmesys ir smagios pramogos. Pasikvieskite svečių, didelėje kompanijoje jausitės puikiai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei šiandien kils problemų namuose – jos būtinai turi tapti prioritetu jūsų sąraše. Nenumokite ranka, išklausykite artimą žmogų, gali būti, kad tėvai ar vaikai jums ne viską pasako. Juo labiau turite būti pastabūs ir dėmesingi. Tai padės išvengti kur kas didesnių rūpesčių ateityje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Puikus metas ūkio ir namų ruošos darbams. Geras būdas pailsinti protą, atsiriboti nuo varginančių minčių. Šaindieną vargu ar norėsite daug bendrauti, linksmintis. Būdami vieni šią dieną anaptol nesijausite vieniši, tad mėgaukitės ramybe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius