Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 18

Horoskopas birželio 18 d., penktadieniui

7-oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti. Tai karinga Mėnulio diena – galimi aršūs ginčai, peštukai „pašiaušia plunksnas“, tačiau būtent šią Mėnulio dieną natūralu aršiai kovoti už teisybę, nenutylėti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Liguistai reaguosite į menkiausią nepasisekimą, nepalankumą. Rūpesčių gali kelti santykiai su artimaisiais. Jūsų norai ir planai gali pasirodyti per dideli, kad būtų realiai įgyvendinami. Saugokitės buitinių ir kitokių traumų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali trūkti ramybės – gal bus nepageidaujamų svečių ar vargins virtinė niekaip nepabaigiamų darbų. Tačiau nuo jūsų minčių ir įsitikinimų labiausiai priklauso, kas šiuo metu pildysis: geri norai, ar blogos nuojautos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Darbo reikalai gali atimti daug jėgų ir net sveikatos. Jei įmanoma, užbaikite svarbiausius darbus, sutvarkykite būtinus dokumentus, o naujus užmojus atidėkite. Stiprinkite ir saugokite sveikatą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tarnybiniai bei asmeniniai reikalai pareikalaus didelio susikaupimo, greitos reakcijos bei sprendimų. Gali kilti nemalonių ginčų, barnių. Nepradėkite abejotinos veiklos ir naujų meilės santykių, nes nieko gero iš to neišeis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nerimo, nuostolių ir rūpesčių galite patirti per vaikus, antrąją pusę. Taip pat įmanomos nelabai sėkmingos piniginės spekuliacijos, verslo avantiūros. Tačiau kartu gali gimti gera nuojauta, kad tuoj prasidės malonesnis periodas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pasistenkite nedramatizuoti, jei kažkas nesiklosto taip, kaip įsivaizdavote. Pravartu pradėti gyventi sveikiau, atsinaujinti, keisti gyvenimo būdą. Planuokite pozityvius pokyčius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Diena pasižymės tarpusavio santykių analize ir psichologiniais išgyvenimais. Tikriausiai to reikia, kad pagaliau susivoktumėte, ką jums reiškia kiti žmonės ir ką jūs reiškiate jiems. Seniai braškantys santykiai gali nutrūkti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nusimato kontaktai, kurie nepataisys jums nuotaikos. Apdairiau elkitės su pinigais ir svetimais, pasiskolintais daiktais – galimi nuostoliai, žala. Nepatartinos abejotinos finansinės ir seksualinės avantiūros.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien nusimato daugiau nei paprastai kontaktų su įtakingais žmonėmis, valdininkais arba užsieniečiais. Labai pravers užsienio kalbų, interneto vartotojo įgūdžiai. Gali paaštrėti slapti kompleksai arba paūmėti lėtinė liga.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ši diena bus nelengva, kupina nesusipratimų, irzlumo. Nepatartina vesti derybų, sudarinėti naujų sutarčių, daryti skubotų sprendimų. Kol kas tik kaupkite jėgas bei galimybes jiems įgyvendinti. Saugokitės traumų, avarinių situacijų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Vargu ar ši diena praeis ramiai. Nors gali gimti naujų sumanymų, užsimegs naujos pažintys, ryšiai, vėliau jie gali pasirodyti niekam tikę ar netgi žalingi. Arba pasirodys, kad kažkas sąmoningai griauna jūsų planus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien sunkiai įsivažiuosite į reikiamą ritmą bei tempą. Didelis išsiblaškymas ir patiklumas, taip pat ne vietoje ir ne laiku pavartotas alkoholis gali įvelti jus į problemas. Nekurkite nepraktiškų planų bei iliuzijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius