Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 02

Horoskopas birželio 2 d., trečiadieniui

20-oji Mėnulio diena. Tai viena geriausių Mėnulio dienų: rimta, švari, produktyvi. Labai gerai, jei pakankamai laiko skirsite rimtiems apmąstymams: koreguokite strategiją, numatykite tolesnį kelią. Šią dieną įžvalga tolima ir teisinga.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pasistenkite ramiai išsiaiškinti jus slegiančius klausimus, nusiteikite rimtiems darbams. Galbūt teks prisiimti didesnę atsakomybę arba labiau pasistengti, kad užsitikrintumėte geresnį ar stabilesnį uždarbį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jausis didesnis kolektyvo palaikymas, bendras nuotaikingas pagyvėjimas. Jei jums reikalingi specialūs leidimai, patentai ar kitoks valdininkų, viršininkų „palaiminimas“ – nesnauskite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tikriausiai domėsitės menu, poezija, okultiniais dalykais, mistika. Kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus: sapnus, pametimus, atradimus, nuojautas, ieškosite pranašiškos prasmės. Paviršutiniškas bendravimas vargins.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nors būsite emocionalūs ir jautrūs, bet gana racionaliai spręsite praktinius reikalus, aiškiai žinosite, ko norite ir siekiate. Galite susidurti su kitokia nuomone bei interesais, tad ruoškite protingus argumentus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Panašu, kad jums šiandien neblogai seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis. Didelė tikimybė, kad įsigysite suplanuotus pirkinius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Neblogas metas sudaryti sutartis, derėtis, tartis, reklamuoti. Būsite labai nusiteikę bendrauti, smalsauti, bet reikėtų labiau pasverti savo žodžius, nes kai kurie iš jų gali grįžti bumerangu.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien ramybės neduos kai kurie opūs verslo ar nuosavybės klausimai. Suksite galvą, kaip užlopyti asmeninio biudžeto skyles.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kūrybinga ir intelektualiai aktyvi diena. Jei esate įsimylėję, turbūt sulauksite norimo atsako į puoselėtas svajones bei aistras. Vakaras palankus nedidelėms pramogoms, romantiškoms ir kitokioms pažintims.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien kai ką produktyvaus nuveikti darbe padės ir išaugusi energija, ir kolegiškas solidarumas. Būsite stebėtinai disciplinuoti ir tvarkingi. Galbūt įsigysite naują drabužį, darbui ar namų ūkiui reikalingą daiktą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Drauge su kitais šiandien galite nemažai nuveikti, aptarti svarbius reikalus, pasidalyti idėjomis. Plėsis bendraminčių ratas, gali atsinaujinti pažintis su jums svarbiu asmeniu. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nerimo gali kelti skolų, kitų finansinių įsipareigojimų klausimai. Galite pasijusti remiami į kampą arba aiškės, kad kažkokį spaudimą turite daryti patys, jei nenorite likti su „nosimi“. Palanku konsultuotis su specialistais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien galite pradėti galvoti apie esmines permainas asmeniniuose santykiuose, versle. Jei gausite pasiūlymą leistis į komandiruotę, stažuotę, pagal studijų mainų programą, užmegzti bendradarbiavimą ar pan., ilgai nedvejokite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius