-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 06 25

Horoskopas birželio 25 d., penktadieniui

14-oji Mėnulio diena. Tai pati sėkmingiausia Mėnulio diena. Jei nėra kitų ypač griaunančių situaciją aspektų, visi darbai, pradėti šią dieną, nusiseka. Taigi jei galite, svarbiausius darbus planuokite šią dieną.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būsite nusiteikę daug kalbėti ir ginčytis. Tačiau išliejus emocijas pamažu atsigaus asmeninis žavesys ir diplomatiškumas. O iki vakaro apskritai išsikvėpsite ir tapsite tylūs, sentimentalūs, užjaučiantys.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dieną palanku užsiimti namų darbais, eksperimentuoti virtuvėje. Į vakarą prabus romantiški jausmai bei noras džiaugtis gyvenimo malonumais. Tai gali atnešti žavias permainas asmeniniame gyvenime.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nereikėtų nustebti, jei šiandien pasitaikys kokių nors smulkių pramogėlių. Nusipelnėte bent trumpam pasinerti į tai, kas malonu, tad drąsiai priimkite pasiūlymus iš asmenų, kuriais pasitikite. Raskite galimybių šiek tiek palepinti ir savo vaikus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Iš ryto būsite gana ūkiškai nusiteikę. Gerai padirbėsite, jei neišeikvosite visos energijos ginčams ir santykių aiškinimuisi. Verčiau įtraukite artimuosius į bendrą veiklą – tai jus suartins be didelių kalbų ir kur kas lengvesniu keliu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Elgsitės taip, lyg tyčia norėtumėte konfrontuoti ir vesti iš kantrybės kitus žmones. Būtų geriau, jei sugebėtumėte atsipeikėti ir išklausyti, ką apie viską mano antroji pusė. Objektyvus požiūris turėtų jus atvėsinti ir atstatyti darną.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite nusiteikę savo laisvalaikį praleisti nekasdieniškai. Tačiau piniginės turinys gali neatitikti jūsų norų. Pasiseks, jei sugebėsite įtikinti aplinkinius, jog esate tokie žavūs ir nepaprasti, kad viską turi mokėti jie.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Aplinkybės gali klostytis taip, kad reikės kažkur vykti – galbūt į turiningą renginį, o gal susitikti su pažįstamu žmogumi, grįžusiu iš užsienio ar pakėlusiu sparnus ilgam išvažiuoti. Stengsitės padaryti gerą įspūdį tiek savo išvaizda, tiek išprusimu.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali būti, kad jus kamuos neįvertinto genijaus sindromas. Galbūt sau ir kitiems mėginsite įrodyti, kad esate ne iš kelmo spirti. Vakare jau išties pajusite, jog tai buvo verta pastangų – jumis aiškiai susidomės priešingos lyties asmuo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Intensyviai bendrausite ir galbūt atkakliai kažką viliosite, intriguosite. Vakare galite pasijusti pridarę klaidų, nesąmonių ir dėl to kamuotis. Spėliosite, ar nepraradote dominančio asmens palankumo bei susidomėjimo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Panašu, kad savo norus ir planus turėsite pasilaikyti sau, bent jau iki vakaro. Teks skaitytis su kitų žmonių norais bei požiūriais. Tikriausiai teks pasiduoti įvykių tėkmei ir leistis nešamiems. Vakare galite sulaukti ypatingo dėmesio ar siurprizo.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Vidinė būsena skatins elgtis pasikliaujant vien savo jėgomis ar galva. Energija bus nukreipta į reikalus, susijusius su namais, šeima. Sieksite gerovės, žemiškų malonumų ir tam negailėsite pinigų. Antroji pusė gali dėl to priekaištauti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali pagerėti materialiniai, piniginiai reikalai ar bent jau gausite išties naudingų žinių šioje srityje. Papildomai užsidirbsite arba nebrangiai nusipirksite patinkantį daiktą, gausite paslaugą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius