-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 06 29

Horoskopas birželio 29 d., trečiadieniui

28-oji Mėnulio diena. Rami, harmoninga, palanki pradėtų darbų tąsai, intelektinei veiklai, darbui su informacija. Taip pat geras laikas rūpintis namų jaukumu, šeimos gerove.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite patirti sukrėtimų ar įvykių, gerokai pakeisiančių jūsų gyvenimą. Tai bus malonios permainos. Šie įvykiai gali niekuo neišsiskirti iš kasdienybės, nežadėti nieko neįprasta, tačiau patys turėtumėt būti akylesni ir pastabesni.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią dieną galite sulaukti priminimų apie įsisenėjusias skolas, netesėtus pažadus. Nederėtų bandyti pabėgti ar slapstytis nuo įsipareigojimų, taip rizikuojate ilgam prarasti sąžinės ramybę. Dabar palankus metas neatidėliojant padaryti tai, ką seniai turėjote padaryti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Skirkite laiko pokalbiams su mylimu žmogumi, būtinai gerai išklausykite. Tai, kas jums atrodo niekai, smulkmenos, artimam žmogui gali atrodyti visai kitaip. Jei nenorite nutolti ar būti atstumti – turite išgirst ir daug ką išsiaiškinti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei jums jūsų rūpesčiai gali atrodyti tiesiog nepakeliami, apsižvalgykite aplinkui – išvysite daug žmonių, patiriančių daug sunkesnių išbandymų ir pakeliančių kur kas sunkesnę naštą. Kad ir kaip būtų sunku – nepraraskite optimizmo, jei nersite į pesimizmą tik dar labiau save įklampinsite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną derėtų vengti imtis sudėtingų lemtingų sprendimų. Net jei kas nors spaustų tai daryti, pravartu išsisukti, atidėti vėlesniam laikui, net jei laviruojant tektų imtis gudrybės. Sulaukite palankesnio laiko ir aplinkybių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei šiuo metu atostogaute, ši diena gali būti viena įspūdingiausių, smagiausių, kupina nuotykių ar net ekstremalių pojūčių. Tai, ką patirsite šiandien, gali ilgam nusėsti jūsų atminty kaip neįtikėtinai smagi patirtis, naudokitės proga.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną derėtų nesvyruoti, labiau pasitikėti savimi, mat galite būti kupini puikių idėjų, itin reikalingų. Tik negalėsite padėti, jei neišdrįsite išsakyti savo minčių, sumanymų. O išdrįsę – nesigailėsite, būsite pastebėti ir įvertinti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiuo metu vertėtų stengtis ne išsišokti, o prisitaikyti ir derintis prie aplinkos. Bandymai atkreipti į save dėmesį įvairiais iššaukiančiais būdais gali likti nesuprasti ir aplinkiniams atrodyti tiesiog komiškai. Savo pasirodymų ir šlovės valandos gali tekti dar lukterti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną gali apnikti pagundos sulaužyti duotą žodį, priesaiką. Jei neatsispirsite šioms pagundoms – neišvengsite itin nemalonių pasekmių, gali rimtai pašlyti santykiai šeimoje. Tai gali būti rimtas jūsų sąžinės ir valios išbandymas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ši diena – kupina malonaus bendravimo, pašnekesių su seniai matytais mielais žmonėmis, kurie gali netikėtai patys jus susirasti. Galite sulauksite netikėto skambučio ar svečio.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią dieną gali tekti gesinti „gaisrus“ darbe ar namuose. Šiuo atveju teks pasitelkti visas žinias, gali prireikti ir kitų pagalbos. Svarbu nepasimesti ir nepanikuoti, juolab, kad esate ne kartą įveikę ir didesnių sunkumų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Diena palanki skaitymui, mokslui, darbui su dokumentais. Tiesa, ypač svarbu rasti tam deramą aplinką. Gali būti, jog įprastinė jūsų darbo vieta šį kartą gali būti visiškai netinkama susikaupimui, gali tekti darbuotis namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius