Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 08

Horoskopas birželio 8 d., antradieniui

26–oji Mėnulio diena. Tai iliuzorinės, klaidingos išminties diena. Gali būti nepastebėti ryškūs nuklydimai nuo tiesos, didelė pagunda pasiduoti puikybei, pagyroms, tuščiam žinių demonstravimui. Šios dienos išmintis neduoda nieko gero.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pagaliau ima pildytis tai, ko taip ilgai laukėte ir tikėjotės. Nespurdėkite, nemėginkite nieko pagreitinti – taip tik nubaidysite baikštų paukštelį. Protingiausia būtų tiesiog kantriai laukti, kas bus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Saugokitės visko, su kuo susiduriate pirmą kartą. Nežinomi dalykai šiandien – potencialūs pavojaus šaltiniai. Nepažįstami žmonės gali apgauti ar nuskriausti. Saugiausiai jausitės senų bičiulių būryje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Mėgaukitės puikia diena ir nesukite sau galvos dėl rytojaus. Šiandien jūs nieko negalite padaryti, kad jis būtų toks, kokio jums norėtųsi, tad ir neeikvokite dvasinių jėgų veltui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gali kamuoti jausmas, kad padarėte lemtingą klaidą, veltui sugaišote laiką ar išleidote pinigus. Neverta kankinti savęs panašiomis mintimis. Jūsų veiklos vaisiai vėluoja subręsti, bet tai dar nereiškia, kad jų nebus visai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ne pats tinkamiausias laikas linksmybėms ar pramogoms. Turėtumėte rimtai užsiimti darbu. Belieka tikėtis, kad jis bus įdomus, naudingas ir gerai mokamas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei tik sugebėsite rasti pakankamai svarią priežastį išsisukti nuo buities rūpesčių, nedvejodamas ja pasinaudokite. Iš tiesų menkai kuo tegalite padėti, bet aplinkinius tuo įtikinti bus nelengva.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pasitaikys gera proga atsiskaityti su priešais ar atsidėkoti draugams. Tai, ką ilgą laiką vis atidėliojote, veikiausiai prasidės savaime. Susimąstykite, tokie dalykai jau tampa tendencija.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Įsiklausykite į tai, kas apie jus kalbama. Sužinosite labai įdomių dalykų, ir anaiptol ne visi jie bus tik pramanai. Kartais labai sveika pažvelgti į save iš šalies. Tik neįsižeiskite ar juo labiau nesivelkite į diskusijas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galimas dalykas, šią dieną praleisite vienas, bet vienišas jaustis neturėtumėte. Tinkamas metas neskubriems apmąstymams, ilgiems pasivaikščiojimams pėsčiomis. Nesuklysite paėmę į rankas gerą knygą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Daug kas keisis. Tiesa, visai ne į tą pusę kaip tikėjotės. Didelių nemalonumų dėl to neturėsite, bet nervų galite sugadinti nemažai. Pasistenkite nesureikšminti šiandienos įvykių – jau rytoj daug kas pasirodys truputį kitoje šviesoje.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galite pasijusti nepelnytai visų pamirštas ar neįvertintas. Vis dėlto neskubėkite garsiai reikšti pretenzijų. Gal tam iš tiesų esama priežasčių, dėl kurių jūs pats kaltas? Turėtumėte būti lankstesnis ir atviresnis pokyčiams.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Turėtumėte laikytis toliau nuo didelių žmonių sambūrių, ypač koncertų ar sporto varžybų. Galimas nelaimingas atsitikimas ar trauma. Kita vertus, kelionės, prekybos centrų ar sporto kompleksų vengti nereikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius