-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 09

Horoskopas gegužės 09 d., sekmadieniui

25-oji Mėnulio diena. Tai apmąstymų, vienatvės diena. Negalima skubėti. Paskirkite laiko išsiaiškinti, ką darote gerai, o ką blogai. Pažadus, sutartis, susitikimus geriau atidėkite keletui dienų. Tai daugiau išminties, o ne veiksmo diena. Rinkite reikalingas žinias, rūšiuokite, apdorokite jas.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.
AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būsite nusiteikęs labai taikiai, netgi filosofiškai, todėl kai kuriems žmonėms su jumis gali būti sunku susikalbėti. Kuo tiksliau formuluokite savo pageidavimus ar prašymus, kitaip rezultatas gali nemaloniai nustebinti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena bus gan nuobodi, kadangi turėsite rūpintis rutininiais dalykais. Nepraleiskite pro akis nei vienos smulkmenos, sumokėkite visus mokesčius. Vakarop pasilepinkite vakariene ar karšta vonia.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien turėsite galimybę užmegzti naują pažintį, kuri vėliau gali peraugti į gražią draugystę. Tačiau tai bus įmanoma tik tuo atveju, jei nesėdėsite visą dieną namuose. Galvokite, ką kalbate, nes vienas neatsargus žodis gali atnešti problemų visai savaitei.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nenustebkite, jei teks susidurti su labai panašių įpročių žmogumi. Draugiškumas giminiškai sielai kovos su nevalingu susierzinimu. Šįvakar pasistenkite elgtis kiek galite atsakingiau.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Žmonės skirtingi, skiriasi jų skoniai, požiūriai, pomėgiai – būkite atsargus, nekritikuokite kitų, galite skaudžiai juos įžeisti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nepulkite atskleisti savo jausmų žmogui, kuris jums patinka, verčiau palūkėkite, mat galite sužinoti apie tą asmenį nelabai gražių dalykų. Saugokitės peržengti ribą šiandien – galite visiškai netikėtai pakliūti į labai nemalonią situaciją.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Vis dar aktualūs lieka karjeros reikalai. Turėsite daugiau šansų, jei nerodysite emocijų. Bet pats vis dėlto labiau klausykite širdies nei proto. Šiuo metu jūsų stiprioji pusė – kantrybė.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būsite nepaprastai aktyvus, norėsis visur spėti, nudirbti visus darbus. Neterorizuokite aplinkinių, susikaupusį energijos perteklių geriau išliekite sporto salėje.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Panašu, kad bent vienai dienai teks pamiršti savo teises į asmeninį gyvenimą. Kažkam prireiks jūsų pagalbos, tad visą dieną praleisite spręsdamas svetimas problemas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūsų užsispyrimas gali viską sugadinti. Yra didelis skirtumas tarp draugiškų varžybų ir to, ką dabar darote. Sąžiningas kompromisas galų gale visiems būtų labai naudingas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Drąsiai imkitės paties didžiausio ir sudėtingiausio uždavinio. Laukia tiek fizinis, tiek emocinis pakilimas. Vienintelis jums gresiantis pavojus – neįžiūrėti visumos ir paskęsti smulkmenose.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dieną stenkitės praleisti ramiai, jei nenorite, su niekuo ir nebendraukite. Gerai šiandien rinkti, apdoroti informaciją, analizuoti, apmąstyti savo veiksmus į priekį. Nepamirškite pasimėgauti pavasarine gamta ir grynu oru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius