Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 10

Horoskopas gegužės 10 d., antradieniui

7 Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite susitikti su žmonėmis, siūlančiais jums darbą, verslo partneriais; aptarti su jais reikalus, tačiau nepriimti jokių lemtingų sprendimų. Diena bus maloni, jei mandagiai atsisakysite triukšmingų renginių, vakarėlių.
 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Labai gerai sutarsite su visais, kurie jus seniai pažįsta, todėl drąsiau prašykite pagalbos ar patarimo. Viską darykite lėtai ir apgalvotai. Nors ne vienas ženklo atstovas bus linkęs imtis drastiškų priemonių, kad pasiektų savo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei turite novatoriškų idėjų, rizikingų projektų, tuomet verčiau juos patikėkite partneriams ir pavaldiniams. Tai bus patikimiausias būdas juos realizuoti. Visą dieną teks derintis, nuolaidžiauti, ieškoti kompromisų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pasistenkite nesivelti į nemalonumus, ypač gindami savo interesus. Šiandien jūs turite ką prarasti. Neleiskite, kad netikėtai susiklosčiusios aplinkybės įstumtų jus į padėtį be išeities.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Mokėsite sklandžiai ir operatyviai planuoti darbus, nuo kalbų iš karto pereiti prie veiksmų. Tai pasitarnaus jūsų geram vardui ir reputacijai. Namie derėtų visiems suteikti daugiau laisvės, tuomet patys pasijusite laimingesni ir laisvesni.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Vertėtų stabtelėti, pamąstyti, ką darote ne taip. Tačiau iš esmės diena bus produktyvi ir įdomi. Sudarykite ir pasirašykite teisines ar komercines sutartis, aptarkite naujo darbo sąlygas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gresia įvairūs nemalonumai dėl pinigų, finansinių įsipareigojimų, mokesčių nemokėjimo. Nieko nedarykite per tarpininkus. Geriausia visus reikalus tvarkyti patiems.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Darbe būsite kupini energijos ir originalių minčių. Tačiau elkitės korektiškai ir pasistenkite neprimesti kitiems savo valios bei nuomonės. Jei nerasite kur išlieti susikaupusios energijos, galite užsipulti vaikus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Profesiniai rūpesčiai vargins, kita vertus, tai padės geriau suvokti, ką sugebate ir ko galite pasiekti profesinėje srityje. Net ir drąsiausios jūsų idėjos bus išgirstos ir palaikomos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Darbe nebus nei didelių praradimų, nei naujovių ar juolab iššūkių. Tačiau snausti ar plaukti pasroviui nepatartina. Tinkamas metas dėti tvirtus karjeros pamatus, ypač jei dirbate su dokumentais, raštais, tarpininkaujate ar atstovaujate kieno nors interesams.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Daugiau ilsėkitės, nepervertinkite savo jėgų ir finansinių galimybių. Jei namuose nesiseka taikiai sutarti su artimaisiais, pasistenkite bent jau patausoti nervus. Jei pagalbos į jus kreipsis bičiulis, neatsisakykite padėti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tinkamas metas teikti dovanas, daryti staigmenas. Labai neišgyvenkite, jei suprasite, kad jus apgavo. Žiūrėkite į viską paprasčiau, ir gyvenimas pasiūlys daug puikių netikėtumų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius