Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 10

Horoskopas gegužės 10 d., pirmadieniui

26-oji Mėnulio diena. Tai iliuzorinės, klaidingos išminties diena. Gali būti nepastebėti ryškūs nuklydimai nuo tiesos, didelė pagunda pasiduoti puikybei, pagyroms, tuščiam žinių demonstravimui. Šios dienos išmintis neduoda nieko gero. Geriau pamąstykite, kas Jūsų gyvenime nereikalinga: peržvelkite savo įpročius, santykius, reikalus, planus.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.
AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būkite šiandien atsargus ir nepamirškite, kad ne visi jums linki gero. Pasistenkite išlaikyti vidinę ramybę, nepaisydami smulkių buities nesklandumų bei įvairių trikdžių darbe. Saugokitės klastos, neatverkite bet kam širdies.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena nebus ypatingai puiki, galite jausti sunkiai paaiškinamą nerimą, bejėgiškumą. Venkite triukšmingų susibūrimų, susilaikykite nuo ydingų pagundų. Nuo kitų valios priklausančiuose reikaluose tikėtinos kliūtys.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Bus sunku išsėdėti vienoje vietoje, mat jausite energijos perteklių, todėl veršitės bendrauti. Visgi kai kurie pokalbiai nebus tokie malonūs ir naudingi, kaip tikėjotės. Yra tikimybė, jog kažkokiu būdu pavyks susitarti dėl to, kas jus labiausiai domina.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dominuos nesaugumo jausmas. Bus sunku net patikėti, kad tai, kas atsitiko, išvis yra įmanoma. Nelaimėje vėl gelbės senas geras draugas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandienos pažintys, kontaktai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis gali duoti nemažą naudą. Jeigu šiandien leisitės į kelionę, pasistenkite neužmiršti būtinų dokumentų, reikalingų daiktų, nevėluokite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Esate laimingas galėdamas užsiimti tik savo reikalais, bet juk taip smalsu žinoti, kaip sekasi kitiems... Nepasiduokite pagundai nuklausyti svetimą pokalbį, skaityti laišką per petį ir panašiai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien ne viskas klostysis taip, kaip suplanavote – partneriai, artimieji gali turėti kitokių planų, todėl teks derintis, keisti dienotvarkę. Kažin ar pavyks išvengti laikinos santykių krizės.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pasistenkite turiningai pailsėti. Šiandien tikriausiai jums atiteks visi organizacinių darbų rūpesčiai šeimoje. Tik nepersistenkite ir nepaverskite namų kareivinėmis...

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei ketinate užsidirbti šiek tiek pinigų – dabar tam tinkamiausias laikas. Tai metas, kai būsite romantiškai nusiteikęs, trokšite priešingos lyties dėmesio, o iš slapto ar išradingo gerbėjo galite sulaukti kažko netikėto.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite ypač aktyvūs, todėl pasieksite teigiamų rezultatų, tvarkydami visus savo reikalus – tiek profesinius ir finansinius, tiek buitinius ir asmeninius. Jūsų pastangas darbe ir verslo srityje turėtų įvertinti vadovai, o ir kolegos neliks abejingi.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Neverta imtis naujų darbų, geriau tvarkykite kasdienius reikalus. Venkite mažai pažįstamos draugijos, kadangi galite pakliūti į svetimą ir neigiamą įtaką. Asmeniniuose santykiuose reikėtų kontroliuoti save ir santūriai reikšti savo nuomonę, kad išvengtumėte rimto konflikto su jums artimais žmonėmis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Stenkitės aiškiai išreikšti savo mintis, kadangi jus gali neteisingai suprasti. Bet jeigu tokia situacija vis dėlto susiklostytų, susilaikykite nuo neapgalvotų sprendimų. Tie, kurie užsiima verslu, tikriausiai turės spręsti ginčus su partneriais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius