Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 19

Horoskopas gegužės 19 d., ketvirtadieniui

16-oji Mėnulio diena. Viena skaidriausių, sėkmingiausių Mėnulio kalendoriaus dienų. Tai sielos poezijos, darnos diena. Sėkmingos pastangos atkurti darną pasaulyje taikiu būdu. Negalima pyktis, rėkti, būtinas saikas, dvasios ramybė, pusiausvyra, tuomet labai sėkminga diena
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Derėtų kūrybingai pažvelgti į darbo rūpesčius, išgirstas naujienas. Kad ir kokia negera žinia jus pasiektų, šiandien galite turėti iš to naudos, savaip pakreipti įvykius ir turimus faktus. Jus tvirtai remiatės kojomis į žemę.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Daug lems jūsų kantrybė ir gebėjimas rasti taikią išeitį bendraujant su vadovu, įtakingais asmenimis. Iš esmės niekas negali jums pakenkti. Bendraudami kalbėkite ramiu tonu ir tyliai siekite savo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Draugai nenorėdami nieko bloga gali jus gerokai nuvilti. Tačiau nederėtų jų smerkti ar visko imti į širdį. Kitaip vakare jausitės labai pavargę, emociškai išsekę. Nesusipratimų būna visur, todėl labiau kliaukitės intuicija ir likimu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Labai svarbu nesuklysti bendraujant su artimais, pagalbos prašančiais žmonėmis. Nors esate teisingi ir reiklūs, šiandien nederėtų aiškintis, ar kas nesikėsina pasinaudoti jūsų gerumu, ryšiais, pinigais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Derėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai. Puiki proga pradėti sportuoti, atsikratyti žalingų įpročių. Jei nekeliate sau didelių profesinių reikalavimų ir tenkinatės įprastais darbais, atlygiu, dieną pragyvensite ramiai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dėl profesinių nesėkmių neverta kaltinti aplinkinių. Nebus nieko, ko negalėtumėte sutvarkyti ar įveikti patys. Tereikia atsiriboti nuo šalutinių minčių ir pasiraityti rankoves.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pagyvenkite laisvai, kaip jums patinka, kaip patogu. Ir darbe, ir tarp draugų būsite lyg balta varna. Apkalbos neturėtų nulemti jūsų sprendimų, juolab kad šalia tikrai bus žmonių, kurie jus myli ir gerbia.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gyvenime nėra nieko pastovaus, todėl neprisiriškite prie to, kas šiandien miela akiai ar širdžiai (ypač materialių dalykų). Mylimas žmogus vers iš naujo įvertinti jūsų santykius. Nežadėkite to, ko negalite tesėti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Verta labiau kliautis intuicija, įprastais kasdieniais, ne kartą tikrintais ar išgyventais dalykais. Tik jau nenustumkite visko lengva ranka, netrankykite durimis ir neskelbkite ultimatumų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei išgyvensite ir slėpsite nesėkmes, jos bus dar akivaizdesnės. Paprastumas ir atvirumas visą dieną pagelbės tvarkyti ne tik darbo, bet ir meilės reikalus. Nesivelkite į nešvarias komercines avantiūras, niekam neskolinkite pinigų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Sąžininguosius vargins ne tik atsakomybė ir noras būti geresniems už kitus, bet ir seni nebaigti darbai. Labiau kliaukitės draugų patarimais, priimkite siūlomą pagalbą. Sėkmingai klostysis nekilnojamojo turto reikalai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Sąžininguosius vargins ne tik atsakomybė ir noras būti geresniems už kitus, bet ir seni nebaigti darbai. Labiau kliaukitės draugų patarimais, priimkite siūlomą pagalbą. Sėkmingai klostysis nekilnojamojo turto reikalai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius