Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 24

Horoskopas gegužės 24 d., pirmadieniui

12-oji Mėnulio diena. Didelio jautrumo diena. Daugiau dėmesio reikėtų skirti santykiams: tarpusavio supratimui, gailestingumui, atjautai. Už abejingumą, žiaurumą šią dieną galima didelė bausmė. Skirkite dėmesio tėvams, vaikams, mylimiesiems. Būtinai duokite išmaldą, jei Jūsų prašys.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būsite nusiteikęs kuo daugiau nuveikti, bendrauti. Turbūt susitiksite su senu pažįstamu ar rimtu kažkokios srities žinovu. Pokalbis tikriausiai bus turiningas, naujos žinios greitai pravers.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būsite pastabus ir turėsite tvirtą nuomonę, bet aplinkiniams galite atrodyti nelabai suprantamas. Tai dėl to, kad jūsų kalboje bus daug filosofijos arba poteksčių. Seksis meninė veikla. Kurkite, rašykite, muzikuokite, medituokite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Viliojančio pasiūlymo sulauksite iš pažįstamo asmens. Svečiuokitės, bendraukite – tai bus smagu ir prasminga. Iš šalies gauti protingi patarimai, pamokymai gali pagreitinti suplanuotus darbus, atnešti naudos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galima sėkmė per turtingus ar įtakingus rėmėjus, simpatijas. Sugebėsite atlikti daug darbų, ypač susijusių su namų ūkiu, remontu, nuoma. Jei pasirinksite vakaronę su nedideliu draugų ar giminių būreliu, taip pat nesigailėsite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nebloga diena įvairiems susitikimams, pokalbiams, susirašinėjimui. Jei eisite į žmones su nuoširdžiu dėmesiu, jums niekas neatsuks nugaros. Galimos palankios naujienos, maloni pažintis ar turininga išvyka, ekskursija.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums netrūks praktiškumo įgyvendinant numatytus projektus. Geriausiai seksis darbai, kuriuos atliksite kartu su šeimos nariais. Bet nepaskęskite vien buityje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ši diena žada pergalių – gal scenoje, sporte, o gal meilėje. Tačiau jos bus gana trapios ir norint išsaugoti, kas pasiekta, reikės ilgalaikių pastangų. Ir nesitikėkite nieko rimto iš lengvabūdiško nuotykio, spontaniškos avantiūros.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei turite privatų verslą, tai pastangos jį priversti geriau suktis, sustiprinti materialinę bazę šiandien bus gana veiksmingos. Šauni diena ir susitikimams su draugais, kolegomis – sublizgėsite įvaizdžiu, humoru.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Diena palanki trumpoms išvykoms, kelionėms, susitikimams. Atkreipkite dėmesį į artimų žmonių mintis, patarimus. Gali būti, kad jie pastebi tai, ko jūs dar nespėjote suvokti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būkite atidesnis namiškių, o ypač antrosios pusės poreikiams, lūkesčiams. Kartu aptarkite finansines galimybes, neslėpkite problemų. Jei kam nors skolinsite pinigus ar vertingus daiktus, pasirūpinkite garantijomis, užstatu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Aplinkinių rodomas palankumas, dėmesys didins pasitikėjimą savimi, skatins norą imtis iniciatyvos, siekti jums svarbaus asmens pripažinimo. Tikėtinas reikšmingas pasimatymas, pobūvis arba dalyvausite konferencijoje, mitinge.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Bus pastebimas didelis noras, pastangos kažką svarbaus nuveikti, šauniai pasirodyti. Jums seksis, bet neperlenkite lazdos, antraip tai nesibaigs be per didelių išlaidų ar nerealių įsipareigojimų. Tikėtini svarbūs susitikimai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius