Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 22

Horoskopas gruodžio 22 d., trečiadieniui

17–oji Mėnulio diena. Džiaugsmingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Šią dieną siela turi skambėti tarsi varpas, džiaugtis, dalintis, mylėti. Tai vienintelė diena, kuomet rekomenduojama gerti raudoną vyną, atgaivinti kraują.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Neabejokite ir aplankykite asmenį, kuris pastaruoju metu jautėsi gan prastai. Tačiau visgi gali tekti paaiškinti savo veiksmus artimiesiems

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Turėsite imtis kažkokių pokyčių, jei norite eliminuoti įtampą. Jei ketinate keliauti kur nors – galite susipažinti su asmeniu, kurį įsimylėsite. Jūsų sugebėjimas lengvai bendrauti laimės aplinkinių simpatikas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Daugiau bendraukite su vaikais – pažaiskite su jais ar kartu ruoškite pamokas. Derėtų atsakyti į laiškus, susitvarkyti dokumentus. Nepiktnaudžiaukite saldumynais ar alkoholiu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei pastaruoju metu patiriate nesutarimų namuose – jie turėtų išsispręsti, tačiau venkite labai drastiškų sprendimų. Šią dieną gerai paskelbti svarbią žinią, bendrauti, dalintis naujienomis, dosniai reikšti jausmus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų logika neginčytina, momentas tinkamas, metodai tikslūs. Faktiškai esate pasmerktas sėkmei. ei tik netingėsite, pasieksite tikrai daug, gal net daugiau nei planuojate.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Skirkite pakankamai laiko ir jėgų šlifuoti ir tobulinti tai, ką jau esate pasiekęs. Pagrindas padėtas tikrai geras, liko tik išgryninti detales.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pirma dienos pusė ypač sėkminga dirbantiems organizacinį darbą. Spėriai taisysite anksčiau padarytas klaidas ar neapsižiūrėjimus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galite sutikti senų pažįstamų ten, kur visai nesitikėjote, tad pasistenkite tiesiog nesilankyti vietose, kur nenorėtumėte būti pastebėtas. Dėl finansinių ar techninių dalykų verčiau pasitarti su specialistais – iš artimųjų galite tikėtis tik moralinio palaikymo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Turite senų skolų? Pats laikas jomis susirūpinti. Tolesnis atidėliojimas sukels nelabai malonių padarinių. Pirmoje dienos pusėje verčiau vengti nebūtinų ar nemalonių kontaktų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Širdį užlies sentimentalūs prisiminimai bei troškimai. Kils noras valdyti savo ir kitų jausmus. Tačiau nebus lengva bendrauti: stengsitės paslėpti tikruosius savo elgesio motyvus ir impulsus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandieninė sėkmė labai priklauso nuo jūsų humoro jausmo, žavesio ir kerų. Tiesa, dalykiniuose bei mokslo reikaluose prireiks ir kompetencijos, žinių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jūsų protiniai sugebėjimai bus nukreipti pinigams uždirbti. Tikriausiai iš dalies išsispręs pinigų klausimai arba ramybės neduodantys reikalai, susiję su skolomis, draudimu, mokesčiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius