Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 16

Horoskopas kovo 16 d., antradieniui

1-oji Mėnulio diena. Mėnulio 1 diena turi didžiulę kūrybinę jėgą, kuri tarsi suspausta spyruoklė „išsiskleidžia“ mėnesiui bėgant. Tokią dieną labai gerai ką nors planuoti, būtina kontroliuoti mintis – jos lengvai įsikūnija mėnesio laikotarpiu.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Venkite viešų ginčų. Jei diskusijoje dalyvauja daugiau kaip du žmonės, didelė tikimybė, kad jie galiausiai susivienys prieš jus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tai, ką galvojate šią dieną, turi tendenciją plėstis, augti, įsikūnyti net be Jūsų pastangų, dėl to pasistenkite mąstyti, planuoti tai, kas nušvies Jums visą ateinantį mėnesį. Šią Mėnulio dieną nepatartina daug bendrauti – geriau pamąstykite vienatvėje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nieko nėra pastovesnio už laikinus dalykus. Tai, ką jūs šiandien suplanuosite artimiausioms dienoms, apskritai liks nepajudinta dar ilgus mėnesius. Arba iš esmės keiskite planavimo principus, arba apskritai jo atsisakykite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jums kažkas skambino, jūsų ieškojo? Nepatingėkite atsakyti ar atsiliepti. Veikiausiai tai jums pačiam bus itin svarbu. Šiandien turite būti pasirengęs bendrauti, diskutuoti, ieškoti kompromiso ar visiems priimtinų sprendimų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Atsipalaiduoti šiandien jums neleis. Jei tikitės ramiai pasvajoti prie rytinio kavos puodelio, veikiausiai teks nusivilti. Nekelkite sau grandiozinių uždavinių – už jus tai padarys kiti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite kupinas energijos ir idėjų, kaip ją panaudoti. Tokia būsena – kiekvieno veiklaus, aktyvaus žmogaus svajonė, vis dėlto krūvį pasistenkite skirstyti protingai, neužsikraukite visko vien ant savo pečių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nesivaržykite palepinti save labiau nei gal esate pratęs. Tam tikra dozė sveiko egoizmo šiandien visai nesmerktina, netgi patartina. Ieškodamas malonumų ar sau asmeniškai patogesnio kelio į tikslą, pasieksite visai neblogų rezultatų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Didelė tikimybė sutikti pažįstamų, bet labai seniai matytų žmonių pačiose netikėčiausiose vietose. Galimi patys įvairiausi, taip pat ir ne itin malonūs tokių susitikimų padariniai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ypatingais įsipareigojimais ar konkrečiais pažadais Šauliams šiandien geriau nevaržyti. Kažką vertingo ir turinčio išliekamosios vertės sugebėsite sukurti nebent kaip laisvas menininkas. Terminai jums negalioja, svarbiausia – įkvėpimas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Skrupulingas sąžiningumas dažnai trikdo žmones ar verčia juos pasijusti nejaukiai. Ar iš tikro siekiate būtent to? Gal ir esate geresnis, doresnis nei daugelis, bet taip viešai to demonstruoti nereikėtų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

 Dėl vieno neapgalvoto žodžio ar veiksmo gali nutrūkti seniai puoselėti ryšiai. Nepulkite į paniką – pauzė tikriausiai laikina. Anksčiau ar vėliau kontaktas atsinaujins, bendravimas tik sustiprės ir pereis į naują, kokybiškesnį lygmenį.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kad ir ko imtumėtės, turite būti pasiruošęs bet kurią minutę paaiškinti savo motyvus ir atsakyti už savo veiksmus ar sprendimus. Anksčiau ar vėliau dar šiandien to iš jūsų bus pareikalauta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius