Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 23

Horoskopas kovo 23 d., trečiadieniui

20-oji Mėnulio diena. Tai viena geriausių Mėnulio dienų: rimta, švari, produktyvi. Labai gerai, jei pakankamai laiko skirsite rimtiems apmąstymams: koreguokite strategiją, numatykite tolesnį kelią. Šią dieną įžvalga tolima ir teisinga.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Neverta pradėti kažko visiškai naujo, daryti svarbių sprendimų. Geriausiai seksis, jei veiksmai bus nukreipti į ko nors užbaigimą, silpnų vietų stiprinimą, būtinų darbų atlikimą. Pasaugokite jums brangius santykius nuo klastos, tamsos, nesusipratimų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Venkite maištingų, spontaniškų, maksimalistinių sprendimų. Tai nėra geras metas kardinaliai keisti likimą. Šiuo metu daug kas atrodys niūriau, nei yra iš tiesų – lengva bus „priskaldyti malkų“.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiuo metu ypač sustiprės konkurencinė kova. Verslo reikalai suaktyvės, tačiau pradėti vertėtų tik mažiausią riziką turinčius darbus arba palaukti palankesnio periodo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiuo metu bus paprasčiau ir kur kas maloniau bus, jei sugebėsite nusileisti, rasite būdų gražiai ir taikiai susitarti. Lengvas pelnas ar pergalė susuks galvą bet kuriam ambicingam ženklo atstovui.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Diena gera ryžtingiems žingsniams tvarkant finansinius reikalus: grąžinkite arba susigrąžinkite skolas. Nelaukite, kol kas nors ką nors pažadės ar už jus padarys.
 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nauji komerciniai projektai tik iš pažiūros atrodys pelningi. Prieš žengdami lemtingą žingsnį, investuodami, pasitarkite su specialistais. Jokiu būdu nekelkite sau pernelyg didelių reikalavimų.
 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būkite dėmesingi vadovų pastaboms ir kritikai. Jei mėgstate bendrauti su kolegomis familiariai ir atvirai, pagalvokite apie pasekmes. KAi kas gali išplepėti jūsų paslaptis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali tekti pakovoti už savo darbo vietą, aukštesnes pareigas. Nebūkite kategoriški, venkite atvirai reikšti savo nuomonę, nesivelkite į konfliktus. Kitaip įgysite naujų priešų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite pradėti naujus darbus, susijusius su politika, finansais, aukštuoju mokslu. Didelė tikimybė, kad kur nors vyksite prieš savo valią ar tik todėl, kad norėsite kam nors įsiteikti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Derėtų dirbti įprastus darbus ir pasitenkinti mažomis pergalėmis. Žingsnis po žingsnio patys, be protekcijų, pasieksite sėkmės viršūnę. Vakare daugiau laiko praleiskite su artimais žmonėmis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tinkamai įvertinkite savo pastangas dėl finansinių interesų. Jei būsite neobjektyvūs, ilgainiui turėsite dar daugiau nuostolių. Netinkama diena atvirai kovoti, konfrontuoti. Svarbūs bus santykiai su draugais, artimaisiais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte jausitės produktyvus, o ir darbe bus įdomu, galbūt laukia naujas projektas ar kitokia žavi veikla. Galite užmegzti naują pažintį. Dirbant svarbu nesiblaškyti, mažiau paisyti to, ką patarinėja aplinkiniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius