-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 26

Horoskopas kovo 26 d., penktadieniui

13-oji Mėnulio diena. Labai aktyvi diena. Daug lemia ryšiai, supratingumas, kruopštumas, sugebėjimas naudotis informacija, smulkmenomis.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena palanki protinei veiklai, tik turite būti ypač dėmesingas, nes gresia elementari klaida, galinti turėti sunkių finansinių padarinių. Vyrams derėtų įsiklausyti į moterų, kurioms jaučia simpatiją, patarimus – jie bus itin vertingi. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dalykinio pasiūlymo iškart neatmeskite, bet ir priimti neskubėkite – vargu ar jis jums bus naudingas. Protingiausia būtų rasti objektyvių priežasčių, kodėl turite atsisakyti. Kilusio kivirčo verčiau nė nebandykite gesinti – jūsų pastangos sutaikyti tik pablogins padėtį. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galite tikėtis sėkmės verslo ir prekybos reikaluose. Susidūręs su smulkiomis, bet įkyriomis kliūtimis, pasistenkite tramdyti emocijas. Nebūkite užsispyręs, venkite naudoti fizinę jėgą. Į tolimas keliones verčiau nesileiskite. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Didžiausią pasitenkinimą teiks aktyvi fizinė veikla (darbas, sportas, seksas...). Taip atsikratysite pastaruoju metu susikaupusios įtampos. Pirmoje dienos pusėje tikėtinas sunkus pokalbis su vyresnybe, bet išvados jums galų gale bus palankios. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali gerokai pasikeisti situacija versle ar tarnyboje. Tikėkimės, kad į gera... Venkite familiariai bendrauti su vyresnybe, net jei jums ir būtų siūlomas būtent toks tonas. Atsitiktinis susitikimas su seniai matytu bičiuliu žada smagų, įdomų vakarą. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gera nuotaika trauks prie jūsų žmones. Kompanijos tikrai netrūks, bendravimo sunkumų neturėsite. Viliojančių pasiūlymų neatsisakykite su sąlyga, kad tai niekaip nesusiję su finansais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dėl pernelyg didelio pasitikėjimo savimi ir neapdairių poelgių galimi finansiniai sunkumai ar materialinės netektys. Intuicija turėtų pasufleruoti, kaip galite suderinti savo garbėtroškiškus sumanymus su aplinkinių poreikiais ar reikalavimais. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dalis Skorpionų susiras naują, įdomesnį ar geriau mokamą darbą, dalis – imsis drąsaus viliojančio projekto. Nesivaržykite mesti iššūkį pats ir nedvejokite priimti mestą jums. Didelė tikimybė rasti galingą globėją ar mecenatą. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pirmoje dienos pusėje jūsų planams veikiausiai nelemta išsipildyti, antroje – rezultatai gali būti ne visai tokie, kokių tikėjotės. Turėtumėte turėti ypatingą pasisekimą priešingos lyties akyse. Venkite aštraus, riebaus ir sūdyto maisto. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Teks gerokai pasijaudinti dėl artimo žmogaus. Stenkitės nepaleisti jo iš akių, kad neprapultų ar nepridarytų dar daugiau bėdų. Naujos pažintys nepageidautinos. Diena sėkmingesnė banko darbuotojams ir namų šeimininkėms. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Atidžiai rinkitės partnerius: gali būti, kad tai – ilgam. Jei turite rūpesčių dėl skrandžio, šiandien būkite ypač išrankus maistui. Fortūna šypsosis finansininkams, paslaugų sferos darbuotojams.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ilgametė patirtis padės šiandien racionaliai paskirstyti turimus išteklius ar rasti papildomą pajamų šaltinį. Verslininkams pats laikas mokėti mokesčius ir skaičiuoti išlaidas. Apskritai sėkmė turėtų lydėti komercines operacijas, ypač su užsieniu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius