Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 08

Horoskopas kovo 8 d., pirmadieniui

23-ioji Mėnulio diena. Nesėkminga diena. Daug agresijos, irzlumo. Žmonės, linkę kerštauti, pykti, tą dieną ypač pasiduoda šioms silpnybėms. Galimi kivirčai, nubunda žemi instinktai: gobšumas, plėšrumas, egoizmas gali pasireikšti tiems, kuriems iš esmės tai nebūdinga. Diena nėra sėkminga nei naujų darbų pradžiai, nei bendrauti. Jeigu vis dėlto tenka ką nors rimta daryti – būtinai užbaikite, net jeigu visiškai nesiseka. Norint ką nors gero nuveikti, reikia drąsos, susikaupimo, ryžto, aiškaus tikslo matymo. Būkite asketiški, susilaikykite nuo mėsos.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būkite labai atsargus visais finansiniais klausimais. Patariama neskolinti pinigų ir atsisakyti didelių pirkinių, kurie kol kas nėra būtini. Vakare tinka bendrauti su mylimu žmogumi. Tai sustiprins jūsų santykius ir suteiks jiems naują turinį. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tai diena, kai vertėtų sureguliuoti santykius su mylimu žmogumi. Jei norite pasiekti teigiamų rezultatų šioje atsakingoje sferoje, laikykitės lūkuriavimo pozicijos ir būkite pasirengę kompromisams, kurie leis išspręsti visas pastaruoju metu iškilusias problemas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Teks ginti savo idėjas ir įrodinėti jų pagrįstumą. Turėsite progą padidinti savo autoritetą ir įgyti nemažai bendraminčių. Prieš spręsdami kokią nors problemą, pasistenkite realiai įvertinti savo galimybes. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Rekomenduojama su niekuo nekonfliktuoti. Tramdykite save bet kokiomis aplinkybėmis ir neeikvokite jėgų dėl menkniekių – jas būna sunku atgauti. Tuomet jūsų santykiai su aplinkiniais bus geri ir nuoširdūs, o nemalonumai jus aplenks.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Iš anksto nusiteikite bendrauti su svarbiais žmonėmis. Gali būti, kad jie deramai įvertins jūsų patyrimą ir pasiūlys solidų darbą. Ar sutikti, ar ne – spręskite patys. Bet kad ir koks būtų jūsų atsakymas, mažų mažiausiai gera protekcija jums garantuota.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Laukia įvykiai, kurie pakeis jūsų kasdienybę į gerąją pusę. Ateinantis laikotarpis bus pakankamai sėkmingas ir stabilus finansiniu požiūriu. Galite gauti papildomų pajamų, o finansiniai klausimai bus išspręsti kaip tik taip, kaip jūs tikėjotės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tinkamas metas imtis naujo darbo, rengti ilgalaikius planus, spręsti buitinius klausimus. Sėkmingai susiklosčius aplinkybėms, gali pavykti įgyvendinti visus sumanymus. Tik reikėtų pasitelkti į pagalbą artimuosius. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Laukia daugybė susitikimų su bičiuliais ir žmonėmis iš jūsų aplinkos. Naudingi gali būti ir neformalūs kontaktai su bendradarbiais. Raskite laiko susitvarkyti namus arba pirkite interjerui reikalingus pirkinius. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galėsite realizuoti savo senus sumanymus ir planus, susijusius su šeima ir namais. Sėkmingos bus visos investicijos buičiai gerinti. Bet atminkite, kad pinigus reikia leisti protingai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Diena žada susitikimą, kuris gali būti lemtingas ir atverti teigiamų pokyčių visose gyvenimo sferose perspektyvas. Skirkite dėmesio asmeniniam gyvenimui, bet svarbiausia – venkite svaiginamų istorijų ir abejotinų nuotykių meilės fronte, kadangi dėl to gali kilti nereikalingų problemų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Turėtumėte atsargiai elgtis su aplinkiniais. Neatskleiskite jokių savo planų detalių. Slėpkite savo sumanymus nuo smalsių ausų ir žvilgsnių, kad kas nors nepasinaudotų jūsų patiklumu ir jums nepakenktų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Turėsite gerą progą pažengti į priekį profesinėje srityje. Tik reikės parodyti iniciatyvą ir sumanumą. To rezultatas bus užsibrėžtų tikslų įgyvendinimas. Labai galimas dalykas, kad rasite naują pajamų šaltinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius