-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 14

Horoskopas lapkričio 14 d., pirmadieniui

19 - oji Mėnulio kalendoriaus diena, viena nemaloniausių ir pavojingiausių, kuomet į paviršių gali prasiveržti pyktis, kerštas, pavydas. Galimos įvairios provokacijos, kurių pasekmės gali būti itin nemalonios ir ilgalaikės. Venkite santykių aiškinimosi, barnių, laikykitės atokiau nuo suirzusių, piktų žmonių. Šią dieną geriau neplanuoti ir svarbesnių darbų.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite patirti sukrėtimų, kurie, viena vertus, bus ne itin malonūs, tačiau, kita vertus, gali būti itin naudingi. Gali subliukšti kai kurios iliuzijos, tačiau po kurio laiko teks pripažinti, kad buvote pernelyg nutolę nuo realybės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali tekti aiškintis dėl jūsų atsainaus požiūrio į kai kuriuos pažadus. Ypač kuomet žadate atsikratyti kai kurių ydų, blogų įpročių. Gali tekti ir savo kailiu patirti, ką reiškią tokie lengvabūdiški pažadai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią dieną kai kuriems darbams praverstų įkvėpimas, tačiau, kad ir kaip lauktumėt – šio jausmo galite ir nesulaukti. Mūzos tiesiog kurį laiką atostogauja. Bus sunkiau susikaupti, atsispirti įvairiems šalutiniams trukdžiams, tai tiesiog nepalankus metas kūrybinei, protinei veiklai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Saugokitės nemalonių netikėtumų, traumų ir darbe, ir kasdienėje buityje. Pavojai gali tykoti ir kelyje, ir ten, kur mažiausiai jų tikitės. Nesiimkite vienu metu kelių veiklų, išsiblaškymas gali būti dižiausių nemalonumų priežastis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną gali patirti įvairių nemalonių situacijų, tačiau kartu gali tekti susimastyti apie tikrasias vertybės, bei žmones, kuriais tikrai verta pasikliauti. Galite sulaukti labai reikalingos pagalbos, tačiau visai iš kitų žmonių, nei tikėjotės.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei jaučiate nemalonių pojūčių, kamuoja nerimas dėl sveikatos, neatidėliokite. Laiku nepastebėtos smulkmenos ilgainiui gali virsti rimtesniais dalykais. O jūsų sveikata ir gera savijauta – jūsų pačių rankose.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neatidėliokite kai kurių nemalonių įsipareigojimų, yapč jei tai susiję su finansais, mokesčiais. Atsikratykite naštos jau dabar, nes vėliau ji gali gerokai apsunkti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei nebūtina išeiti iš namų, ypač vakare – geriau ir neikite. Šią dieną derėtų vengti aktyvesnės veiklos, saugotis kai kurių žmonių, jei kyla abejonių – geriau apeikite tokius žmones iš tolo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei nesisektų, viskas kreistų iš rankų, sulauktumėte nepagrįstų priekaištų darbe – ramybę galite atrasti namuose, su žmogumi, kuris ir supras, ir paguos. Puiki proga, atšlijus nuo kasdienybės vargu, dar kartą įvertinti tai, ką turite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Net gerieji jūsų bruožai šią dieną gali atsisukti prieš jus. Pernelyg pasitikėdami, atviraudami, patikėdami savo paslaptis kitiems, galite skaudžiai nusvilti. Neskubėkite atverti kietiems savo sielos gelmių, tam ne itin palankus metas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Atsiriboti nuo kai kurių įkyrių, nemalonių minčių padės darbas, darbas ir dar kartą darbas. Aktyvi veikla padės pamiršti kai kuriuos rūpesčius ir „išsivalyti“ galvą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei bandysite provokuoti kitus atviresniems pokalbiams, galite sulaukti tiesmukiškos kritikos, drąsių pastabų visai ne diplomatine kalba. Tai gali išmušti iš vėžių, galite atsidruti keblioje situacijoje, bet ar verta ką nors dėl to kaltinti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius