Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 19

Horoskopas lapkričio 19 d., šeštadieniui

24-oji Mėnulio diena. Viena iš geriausių Mėnulio kalendoriuje. Labai stabili, su didžiuliu energijos potencialu. Palanki statyboms, verslui, sutartims, visokius svarbius reikalus pradėti, pagrindą formuoti. Labai gera meilei, vaikų pradėjimui, vedyboms.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nebijokite priimti patarimo, pasiūlymo iš aplinkinių – jie gali labai praversti dabartinėje situacijoje. O pažadais priešingai – neskubėkite pasitikėti. Verslininkams sandoriai bus sėkmingi, jei užmokestį gausite tuoj pat.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Veikite savo pasikliaudami savo protu ir nuožiūra, stenkitės viską atlikti preciziškai, ramiai, be skubos, rezultatai tokiu atveju gali pranokti pačių lūkesčius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pasistenkite vos išlipę iš lovos nusiteikti kuo pozityviau. Jei kiltų konfliktų su namiškiais ar praeiviais, pasistenkite nepratrūkti, reaguokite ramiai, iki galo išsiaiškinkite konflikto priežastis. Antroje dienos pusėje savijauta pagerės, kils naujų sumanymų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Turite nemažai šansų rasti sąjungininkų, pasisemti patirties, sulaukti įtakingų asmenų paramos ir užtarimo. Galbūt apsispręsite dėl gyvenamosios vietos pasirinkimo, nutarsite įsigyti nekilnojamojo turto.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei keistųsi jūsų planai ar sumanymai, stenkitės kuo anksčiau apie tai pranešti. Ypač po pietų galite greitai susigadinti reputaciją, juolab, kad aplinkiniai tikrai nebus nusiteikę geranoriškai. Pamėginkite pirmi parodyti gerą valią ir supratingumą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Finansiniai įsipareigojimai užgoš svajones ir norus. Kad ir kaip norėtumėte padėti artimam draugui, tačiau pirmiausia galvokite apie save. Kalbėdami apie pinigus būkite griežtas ir neleiskite suminkštinti jūsų širdies.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Diena bus kupina įvykių, tačiau svarbiausia, ką turite prisiminti – tai išlikti lyderiu visose situacijose. Gali ir nepasisekti, tačiau nesijaudinkite, ką pagalvos kiti. Pasitikėkite savo instinktais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Stenkitės greitai reaguoti į situaciją – šiandien gali tekti skubiai apsispręsti dėl jums svarbių finansinių klausimų. Dienos įtampą gerai nuimsite pasivaikščiojimu gamtoje, apsilankydami ramioje vietoje ar sportuodami.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien galima užmegzti santykius – viskas eis sklandžiai, kūrybingai. Palanki subtiliems žmonėms, turintiems fantaziją, mokantiems lanksčiai derintis prie kintančių situacijų. Gerai šią dieną veiks vandens procedūros.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Daugiau laimėsite, jei sieksite kompromiso. Ginčydamasis su žmonėmis, įrodinėdamas savo tiesą tik išeikvosite energiją, o rezultato nebus. Svajodamas ar fantazuodamas pasistenkite vis dėlto neatitrūkti nuo realybės.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ieškokite žmonių, kurie padėtų įgyvendinti jūsų idėjas. Dėl svarbių sprendimų šiandien tarkitės su šeima ar artimu draugu. Palanku tvarkyti juridinius reikalus, spręsti santuokos ir meilės problemas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien norėsite visiems įrodyti, ko esate verti. Geriausiai seksis, jei laiku ir kokybiškai atliksite darbus bei įgyvendinsite duotus pažadus. O tik tuomet galite imtis kažkokios naujos veiklos ar projekto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius