Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 23

Horoskopas lapkričio 23 d., antradieniui

19-oji Mėnulio diena. Viena iš pačių nemaloniausių, pavojingiausių mėnesio dienų. Tai diena, kuomet keršto, pykčio, tamsos jėgos, iki tol pasislėpusios, ima veikti agresyviai ir atvirai. Galimi klasta, provokacijos, barniai.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būkite atidūs, kad neapgalvotais veiksmais nepakenktumėte darbo reikalams ir nesugadintumėte santykių su artimaisiais, mylimu asmeniu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Venkite karštakošiškų sprendimų. Venkite bet kokių situacijų, kurių baigtis neprognozuojama. Galimos rimtos fizinės ar moralinės traumos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Stebėkite jūsų aplinkoje esančius žmones – mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Reikalams tvarkyti, keliauti diena visai netinkama. Tiesa, namie irgi galite jaustis prastai – bus nelengva rasti sau vietą, nusiraminti. Užsiimkite nesunkiais, maloniais darbais ir iš nieko nelaukite padėkos ar įvertinimo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kritinis metas – dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti kolegų, vadovo pasitikėjimo, prarasti einamas pareigas. Tai gali pakenkti ir jūsų uždarbiui, todėl savas užduotis atlikite kuo atidžiau.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gali pablogėti nuotaika, sveikata, tad bus sunkoka tvardytis. Pasistenkite užsiimti tik jums maloniais dalykais. Būkite atidesni dirbdami kasdieninius darbus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nors šiandien jausitės smagiau nei vakar, būkite pasirengę susidurti su nesmagumais. Nepanikuokite dėl finansinių problemų, nespręskite nesusipratimų su artimaisiais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dėl tam tikrų aplinkybių teks sumažinti išlaidas. Kreiptis pagalbos į kitus irgi bergždžia, tad atidėkite savo prašymus ir finansinius reikalus bent jau rytdienai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien būsite sumanūs ir įžvalgūs, gebantys greitai ir teisingai apsispręsti. Siekite savo tikslo, kovokite už savo interesus. Nevenkite atviro pokalbio su sutuoktiniu – daug kas gali išsispręsti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nors pakaks rūpesčių, norėsis ramybės, romantikos, prisiverskite užsiimti svarbių dalykinių reikalų tvarkymu. Mokėkite naudotis palankiomis veiklai aplinkybėmis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šios dienos susitikimai, pokalbiai, veiksmai bus naudingi, o įgyta patirtis – vertinga. Palanku spręsti finansines problemas, tvarkyti svarbius darbo, verslo reikalus, pasirašyti įvairius sandorius.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Aplinkiniai jums simpatizuos, reikš malonų dėmesį – tai gera proga svarbiam pokalbiui su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas, pinigai. Laukia džiugios permainos, sėkmė, malonios staigmenos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius