Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 05

Horoskopas lapkričio 5 d., penktadieniui

29–oji Mėnulio diena. Tai pati nemaloniausia, pavojingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Nepradėkite ir net neplanuokite naujų darbų. Neigiamos šios dienos savybės ne visuomet jaučiasi tuojau pat. Kartais ji atrodo visai maloni ir sėkminga, viliojanti ir lengva, tačiau dažnai, ypač vakarop, baigiasi nesąmoningais veiksmais, nemaloniais netikėtumais.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

Darbai, pažintys, pradėti šią dieną, gali baigtis visai ne taip, kaip tikitės. Dėl to geriau ją praleisti ramiai, santūriai. Grąžinkite, jei galite, skolas. Gerai atsikratyti visokio šlamšto, ydingų įpročių, nereikalingų santykių. Ruošinėkitės namuose, švarinkitės, pasimelskite. Geriau nespręskite nieko svarbaus, nesiaiškinkite santykių – tik dar labiau viską supainiosite. Tai pagundų, iliuzijų, saviapgaulės, geriausiu atveju – silpnybių aptikimo diena. Atsisakykite alkoholio ir kitų blogų įpročių, kitaip trauka išliks ilgam laikui.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gali tekti apsispręsti dėl aktualaus reikalo. Nepraleiskite pro ausis svarbios informacijos, tačiau ją vertėtų patikrinti. Taip pat klausykite ir savo intuicijos. Vakare nevenkite išeiti „į žmones“.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Turbūt būsite dėmesio centre, o darbe kolegos ir artimieji norės jūsų nuomonės, patarimo ir kt. Jūsų santykiams šeimoje visgi iškilęs pavojus, pagalvokite, ar nevertėtų pasikonsultuoti su specialistu.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neseniai sudaryta sutartis duos dividendų. Reikalai jums nesutrukdys rasti laiko savo pomėgiams. Jei nepražiopsosite palankios galimybės, galėsite netrukus leisitės į kelionę arba kitaip poilsiausite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neblogas metas ieškoti galimybių plačiau pasireikšti visuomenėje ir versle, planuoti ateitį, ruoštis tolimai kelionei, susitikimams su užsieniečiais. Bent iš dalies jums gali pavykti įgyvendinti finansines ambicijas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pats metas pasirūpinti savo profesiniu tobulėjimu, kelti kvalifikaciją, mokytis naujų dalykų. Nepamirškite, kad svarbus ir išorinis įvaizdis. Kai kurie neatrodę svarbiais ryšiai gali tapti reikšmingi jūsų ateičiai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Darbai, pažintys, pradėti šią dieną, gali baigtis visai ne taip, kaip tikitės. Dėl to geriau ją praleisti ramiai, santūriai. Grąžinkite, jei galite, skolas. Gerai atsikratyti visokio šlamšto, ydingų įpročių, nereikalingų santykių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ruošinėkitės namuose, švarinkitės, pasimelskite. Geriau nespręskite nieko svarbaus, nesiaiškinkite santykių – tik dar labiau viską supainiosite. Tai pagundų, iliuzijų, saviapgaulės, geriausiu atveju – silpnybių aptikimo diena. Atsisakykite alkoholio ir kitų blogų įpročių, kitaip trauka išliks ilgam laikui.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Mintys daugiausia suksis apie mažytį asmeninį pasaulėlį: šeimą, namus, pinigus. Būsite nusiteikę padaryti viską, kad tik šeimoje įsivyrautų taika ir ramybė. Jums turėtų pavykti – šeimyninė ir finansinė situacija ims stabilizuotis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nepalankios bus naujos pažintys, ypač romantiškos. Nusivilti meile nereikėtų, tačiau šiuo metu kurti ateities planus irgi labai neapdairu.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nepraleiskite progos užsidirbti pinigų, net jei tai tebūtų trumpalaikė galimybė. Nebloga diena komerciniams, tiekimo, nekilnojamojo turto pirkimo–pardavimo sandėriams. Šiandien turėtų plūsti į kišenę, o ne iš jos. Ypač jei klausysite savo proto, o ne svetimų patarimų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei ką tik padarėte per ankstyvas išvadas, jautėtės nereikalingi, šiandien patys pamatysite, kad nusiminėte be reikalo – jus atakuos susižavėję asmenys, seksis beveik visa, ko imsitės.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Veiklai diena nebus lengva, tad siek kolegų palaikymo, venk konfliktų su šefu ar partneriais. Tik vakarop turėsite nedidelę progą kai ką pakeisti savo naudai tądien gerai susitikti su žmogumi, galinčiu Jums padėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius