Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 08

Horoskopas lapkričio 8 d., pirmadieniui

4-oji Mėnulio diena. Tai rami, rimta, tačiau gan pasyvi diena. Jei turite galimybę, geriau ją praleiskite vienatvėje, pamedituokite, atskirkite grūdus nuo pelų, gėrį nuo blogio. Nepatartina šią dieną grupinė veikla, skuboti sprendimai. Jei tenka veikti, vadovaukitės intuicija, išlaikykite susikaupimą, jautrumą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Labai palankus metas bus imtis visuomeninės veiklos, viešai išsakyti savo nuomonę. Nemažai džiaugsmo teiks vaikai. Galbūt to džiaugsmo pavyks padovanoti ir jums – tiems vaikams, kurie neturi tėvų ar pastarieji juos apleido.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Turėtų būti geras metas taikytis su žmonėmis, su kuriais buvote susipykę, taip pat tinkamas laikas pasinerti į visuomeninio pobūdžio darbus, eiti į viešumą, duoti interviu. Taip pat gali sektis loterijoje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Turėtų geriau sektis darbas su užsieniečiais. Gali rastis svarbių reikalų su religinėmis bendruomenėmis, universitetais ir spaustuvėmis. Dėl profesinių laimėjimų atsiras proga išgarsėti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite atsidurti kryžkelėje, ir jums bus be galo sunku apsispręsti, kuriuo keliu pasukti. Esmė ta, kad pasirinkus bet kurį kelią beveik visuomet kažkam teks nukentėti – jūsų partneriui, bendradarbiui ar jums patiems.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali būti, kad patirsite nuostabų meilės nuotykį, užmegsite naujų pažinčių. Bus tinkamas metas lankytis parodose ar įvairiuose renginiuose, kur sutiksite daug žavių ir įdomių žmonių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Daug kur būsite pirmieji. Aplinkui skleisite žaismę ir drąsą, nusikratysite kai kurių psichologinių kompleksų. Labai gali būti, kad ištiesite pagalbos ranką ir sulauksite didelio dėkingumo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžia netinka kontaktams megzti, deryboms, kelionėms, investicijoms. Asmeniniuose reikaluose – gausios gerbėjų gretos, netikėtas populiarumas priešingos lyties tarpe.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje pilna galva bus geranoriškų užmačių, kurias tarsi grūdus savojo širdingojo ritualo metu norėsite barstyti į visas puses, siekdami aplinkiniams sukurti šventę.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Sėkmę atneš tik tai, kas yra laiko išbandyta ir patikrinta. Aplinkiniai, beje, gali būti visai kitos nuomonės, bet jūs žinote, kad laikas įrodys jūsų pozicijos teisingumą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Daugelis problemų išsispręs savaime, jei pakeisite taktiką ir elgesį su žmonėmis. Mažiau pykite, nevenkite įsipareigojimų, tuomet atgausite prarastą pasitikėjimą, tapsite mėgiami ir gerbiami.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Bus labai palankus metas susitikinėti su draugais ir su jais regzti pikantiškus laisvalaikio planus. Trauks noras kažką išbandyti nauja – tik neįlyskite ten, kur gali grėsti nemalonumai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pasistenkite nesuteikti kolegoms šanso jus apkalbėti, būkite pareigingi, susikaupę. Dienos pabaigoje pajusite jėgų antplūdį, tarsi antrąjį kvėpavimą, bet būkite atsargus, nepervertinkite savo jėgų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius