Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 09

Horoskopas lapkričio 9 d., trečiadieniui

14-oji Mėnulio kalendoriaus diena, viena geriausių, sėkmingiausių, tokiu metu puikiai klostosi ir santykiai, bendravimas, ir darbinė, profesinė veikla. Tai palankus metas aktyviam, intensyviam veikimui, galima tikėtis aiškiai čiuopiamų pozityvių rezultatų. Tačiau gali būti sunkiau valdyti emocijas, sunkiau atsipirti įtūžio protrūkiams. Nevaldomos emocijos gali trukdyti sėkmei.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Bandymai nuspėti tolimą ateitį, ją labai iš anksto planuoti gali būti nesėkmingi, nes jūsų darbotvarkė gali būti veikiama nenumatytų ir nenuspėjamų aplinkybių. Pasilikite erdvės improvizacijai ir ekspromtui, tai, beje, bus ir labiau kūrybinga, ir įdomu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią dieną gali tekti pasitelkti geležinę kantrybę, kai kurie įvykiai, žmonių poelgiai gali ypatingai suerzinti, išvesti iš pusiausvyros. Tam tikra emocinė iškrova gali būti neišvengiama, tačiau būtina labaiu branginti savo ramybę ir vengti aštresnių protrūkių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Vienas nebaigtas smulkus darbas, gali stabdyti visą sumanytą sudėtingą procesą. Tad derėtų tiesiog užbaigti tai, ko nesate padarę ar ilgokai atidėliojate. Savo pareigas geriausiai atliksite savo rankomis, tad nebandykite užkrauti savų darbų ant kitų pečių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nusiteikite įspūdingiems nuotykiams, pažintims su įdomiais žmonėmis. Kiek neįprastas bendravimas, naujas požiūrio kampas gali ir nustebinti, ir priversti kitomis akimis pažvelgti į kai kuriuos nesenus įvykius.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Viskas puikiai seksis, klostysis kaip sviestu patepta, jei tik patys sau nepakišite kojos. Derėtų labiau kontroliuoti kai kuriuos egoistinius polinkius, labiau įsiklausyti į kitų nuomones, tai padės išvengti bereikalingos trinties ir kliūčių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų optimizmas, giedra nuotaika šią dieną padės išspręsti daugelį problemų. Sveika ironija padės išvengti nemalonumų, o savikritiškas požiūris padės geriau įvertitni kai kurias situacijas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Noras dominuoti, pirmauti, tarti galutinį žodį šią dieną gali skatinti kai kuriuos pokyčius, drąsesnius sprendimus. Tačiau labai svarbu jausti, kurioje erdvėje galite dar labiau įtvirtinti savo autoritetą, o kur to daryti kol kas nederėtų. Perlenkimai šeimoje gali virsti įtampomis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei lūkuriuosite tikėdamiesi pagalbos iš šalies, galite neįvykdyti numatytų darbų, gali strigti kai kurie svarbūs sumanymai. Tad derėtų labiau pasikliauti savo, ne kitų jėgomis, juolab, kad kai kurie jums žarstomi pažadai bus tušti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei nenorite patirti nenumatytų nuostolių, gailėtis dėl kai kurių sprendimų, atidžiai vertinkite kai kurių pirkinių kokybę, kuriuos numatę įsigyti. Saugokitės apgaulės, netaupykite kokybės sąskaita, pasitarkite su geriau išmanančiaisiais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią dieną pasieksiančios žinios gali įkvėpti naujiems projektams, platiems užmojams. Galite sulaukti netikėto paskatinimo ar finansinės paramos. Neatidėliokite svarbių sumanymų vėliasniam laikui – dabar jiems palankus metas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šios dienos sėkmė nemaža dalimi priklausys ir nuo to, kaip gerai būsite išsimiegoję, pailsėje ir kuria koja išlipę iš lovos. Daug kas priklausys nuo jūsų nuotaikų, emocinio užtaiso. Nesivelkite į smulkius ginčus su namiškiais ar bendradarbiais, į kai kuriuos dalykus vertėtų žvelgti atlaidžiau.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali tekti kovoti už vietą po saulę, stumdytis alkūnėmis siekaint būti labiau pastebėtais. Šią dieną nestokosite žavesio, įtaigos, geros iškalbos, tad galite nesunkiai įveikti skeptikus, įrodyti savo pranašumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius