Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 05

Horoskopas liepos 5 d., pirmadieniui

23-oji Mėnulio diena. Nesėkminga diena. Daug agresijos, irzlumo. Žmonės, linkę kerštauti, pykti, tą dieną ypač pasiduoda šioms silpnybėms. Galimi kivirčai, nubunda žemi instinktai: gobšumas, plėšrumas, egoizmas gali pasireikšti tiems, kuriems iš esmės tai nebūdinga.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Susikaupkite ir stenkitės savo darbus atlikti be priekaištų, kitaip gali nukentėti jūsų reputacija, kišenė... Nekritikuokite vaikų, būkite atlaidūs tėvams – jie itin jautriai reaguos į jūsų žodžius.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nenorėkite per daug, mat jūsų norai gali būti neįgyvendinami. Dėl priežasčių, apie kurias nenutuokiate, gali atsirasti rimtų trukdžių svarbiam dalykiniam sumanymui įgyvendinti, jūsų galimybėms išplėsti. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei rizikuosite, atminkite, kad ypač svarbus bus aplinkinių palaikymas. Kad ir kuo užsiimsite, bus svarbu prisiminti praeities pamokas – viskas gali pasikartoti dar kartą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nesipykite su partneriais, vadovybe – geriau nebūti užsispyrusiems, jei nenorite iš menko nesusipratimo padaryti kliūties bendravimui, veiklai ir įgyti naujų priešų. Galimi nemalonumai per konkurentus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tai išbandymų diena jūsų profesionalumui – nieko nedarykite skubėdami, aplaidžiai, pasikliaudami vien laime. Laimė lydės tik tuos, kuriems įprasta savo darbus atlikti atsakingai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Stenkitės optimistiškai reaguoti į didėjančias problemas, rūpesčius darbe ir namuose, į nesusipratimus su vaikais, mylimu asmeniu. Nepraraskite kantrybės – kilusius nemalonumus įveiksite nesunkiai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus nedėkingumu. Kol kas nepavyks pakeisti įvykių eigos – verta su tuo susitaikyti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Bandykite išlaikyti gerą nuotaiką ir savęs nemenkinti dėl kiekvienos smulkmenos. Labiau tikėkite savimi, savo šeima. Venkite tarpininkauti ir ginčytis, neskubėkite pasirašyti dokumentų. Galimos vagystės, reikalingų daiktų dingimas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dirbdami orientuokitės į procesą, tuomet tai suteiks daugiau malonumo. Pernelyg negalvokite nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės išvengti streso. Galimos išlaidos dėl sveikatos ar vaikų reikalų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Elkitės apdairiai ir nepasiduokite pirmai į galvą šovusiai minčiai. Nevertėtų patikėti pirmu įspūdžiu. Kruopščiai atlikite savo įsipareigojimus, kitaip galite susikompromituoti vadovų akivaizdoje.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Geriau nesiimti sunkių darbų ar užduočių, kurios galite neįveikti. Stenkitės šiandien atsiriboti nuo aplinkinių ir reikalų, nes nieko realiai pakeisti negalėsite. Gresia išlaidos dėl neapdairumo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Vargu ar pavyks viską sutvarkyti kaip norisi. Pasikliaukite vien savo jėgomis. Nepamirškite, kad draugai, partneriai sąmoningai ar netyčia gali suklaidinti, įvelti į nemalonią istoriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius